Oyun Haberleri

Yeni Pathfinder Video Oyunu Pathfinder: Gallowspire Survivors Duyuruldu

BKOM Studios, Pathfinder dünyasında geçen yeni rougelite hayatta kalma oyunu Pathfinder: Gallowspire Survivors‘ı tanıttı.

Yeni video oyunu Pathfinder: Gallowspire Survivors‘ta oyuncular, Whispering Tyrant Tar-Baphon‘un mühürlendiği, Golarion dünyasının en kötü şöhretli kalelerinden Gallowspire‘ın tepesine ulaşmaya çalışacaklar.

YouTube player

Comicbook‘un haberine göre; Fighter, Rogue ve Wizard‘dan oluşan 3 temel karakterden birini seçmesi gereken oyuncular kalan iki karakter arasından bir yol arkadaşını da yanlarına alacak. Kuleye doğru ilerleyen oyuncular, Tar-Baphon‘u yenmek ve mührünü kırıp kaçmadan önce onu zayıflatmak umuduyla büyülerini ve silahlarını geliştirme ve yetenek kazanma fırsatına sahip olacaklar.

Gallowspire Survivors, Abomination Vaults‘un Diablo tarzı uyarlamasının ardından BKOM Studios tarafından son aylarda duyurulan ikinci Pathfinder oyunu oldu. Her iki oyun da özel yaratım yerine önceden hazırlanmış karakterlerden oluşan sınırlı bir liste kullanacak ve bir Pathfinder oyunundan beklenen sıra tabanlı taktiksel savaş yerine hızlı savaşa odaklanan daha basit bir yukarıdan aşağıya görüşe sahip olacak.

2023 yılında piyasaya sürülecek Pathfinder: Gallowspire Survivors‘ı buradan inceleyebilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.