Sinema Haberleri

Keanu Reeves, Yeni DC Yapımında Batman Olarak Karşımıza Gelecek

DC League of Super-Pets tanıtımı, Keanu Reeves‘in karşımıza Batman olarak geleceğini doğruladı.

Keanu Reeves, DC Comics animasyon filmi DC League of Super- Pets‘te Batman’i oynayacak. The Batman‘in bu haftaki gişe rekorları kırmasıyla oldukça ön planda olan Warner Bros., film için Reeves‘in Batman‘i ve Kevin Hart‘ın ise Köpek Ace‘i seslendirdiği yeni bir kısa tanıtım yayınladı. Ayrıca, Dwayne Johnson da sesiyle filmde olacak. Warner Bros. daha önce Reeves’in filmde seslendirme yapacağını açıklamıştı ancak, Batman’i seslendireceğini ilk kez doğruladılar. DC League of Super-Pets için yeni teaser’ı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bir Yılda 4 Batman!

Keanu Reeves, bu yıl içerisinde Batman’i oynayacak 4 aktörden birisi olarak tarihe geçecek. The Batman filmindeki rolüyle çiçeği burnunda Robert Pattinson, The Flash için rolüne geri dönen Ben Affleck ve Tim Burton‘ın Batman’ine hayat veren Michael Keaton karşımıza gelecek. Keaton ayrıca, HBO Max‘ın Batgirl dizisinde de rol alacak.

Jared Stern‘in yönetmen koltuğunda olduğu DC League of Super- Pets, 20 Mayıs 2022’de vizyona girecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Yahu Batman dediğin Çenelidir. Batman karakterine en yakın oyuncu Ben Affleck oldu. ondan öncesi ve sonrası … Bir şey söylemeyim… Ha Ben Affleck de niye yakın oyuncu? Çok şişirmişlerdi onu da be, manda gibi Batman olurmu. L:afın kısası tipi cüssesi yerinde bir Batman isteyen kesim var…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.