Oyun Haberleri

Vault-Boy, Tinder’da Karşınıza Çıkabilir!

fallout-shelter-tinder-banner

Bethesda’nın merakla beklenen Fallout 4 oyunu öncesinde, mobil pazarın altını üstüne getiren Fallout Shelter’ın başarılı bir reklam projesi ortaya çıktı. Hem de ne reklam!

Fallout Shelter, iOS platformunun ardından geçtiğimiz hafta içerisinde Android cihazlara da sunuldu. İlk haftasında Bethesda’ya milyon dolarlar kazandıran mobil oyun, devasa bir çılgınlığa dönüşmeye başladı. Tam bir Fallout manyağı olmama rağmen, yaklaşık 1 hafta kadar oyuna dayanabildim. Çünkü tüm sosyal yaşantımı yok etmeye başlamıştı. Kendimi gerçekten de bir Overseer olarak görüyordum. Durum ev ahalisi tarafından hoş karşılanmadı tabi.

Böylesine ilgi çeken bir oyunun daha fazla tanıtımını yapabilmek için kollar sıvandı haliyle. Bethesda’daki sivri zekalı reklam çalışanları ise oldukça ilginç bir çalışmaya imza attılar.

fallout-tinder-reklam

Mobil pazarda yaygın bir şekilde kullanılan Tinder uygulaması ile yeni insanlarla tanışabilme fırsatınız var. Bethesda ise Tinder uygulaması içerisine hem Vault-Boy karakterini hem de Vault-Girl karakterini yerleştirmiş. Yani kendi kafanıza uygun bir arkadaş bulmaya çalışırken, bir anda karşınıza Vault-Boy çıkabilir. Aman dikkat, kendisi bolca Nuka Cola tüketmeyi seviyormuş.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.