Sinema Haberleri

Kanlı Canlı Miles Morales Filmi Yolda

Son dönemde Peter Parker ile eş bir popülerlik yakalayan afro örümcek Miles Morales’in kendine ait bir filminin yolda olduğu haberini aldık.

Bu pek şık haberi veren ise bizzat Örümcek projelerinden sorumlu olan yapımcı Amy Pascal. Variety’e konuşan Amy Pascal, Miles Morales filminin müthiş animasyon serinin üçüncü filmi Beyond The Spider-Verse ve Spider-Man 4’ten sonra geleceğini ancak yapım sürecinin start aldığını açıkladı. Unutmadan notunu düşelim; solo Spider-Woman animasyonu da yolda.

Önümüzdeki yıllarda örümceklere doymayacağımıza işaret eden Pascal, yukarıda bahsi geçen tüm film ve animasyonların kesinlikle gerçekleşeceklerini söyledi. Serinin sıkı yapımcılarından Avi Arad ise Spider-Woman animasyon filminin beklenenden çok daha kısa süre içerisinde vizyon göreceğinin sinyallerini verdi. Spider-Verse serisinin görsel dil ve anlatım temposuna sahip Örümcek Kadın filmine hangimiz hayır diyebiliriz, değil mi?

Tom Holland ve Zendaya’lı bir dördüncü Spider-Man filmi sorulduğunda ise Amy Pascal net bir cevap verdi: ”Bu ekiple yeni bir film yapacak mıyız? Kesinlikle, yapacağız.” Buradaki endişelerin kaynağını hatırlarsınız. Spider-Man: No Way Home’dan sonra Holland beklenmedik bir açıklama yapmış, artık çok yorulduğunu ve seriye ancak karakterin hakkını verecek çok iyi bir senaryo yazıldığı takdirde döneceğini söylemişti.

Bu konu hakkında Holland neler düşünüyor? Mikrofon sende Tom: ”Karakterin dördüncü kez nasıl sunulacağı ve potansiyeli hakkında aktif bir şekilde görüşmekteyiz. Öyle ya da böyle karakterin hakkını vereceğimize de inancım tam. Spider-Man hakkında oldukça korumacıyım. Her filmde daha iyiye giden, daha fazla kazanç elde eden bir seride çalışmış olmaktan dolayı oldukça şanslı hissediyorum. Bu nadir bir durum ve bu sebepten dolayı da onun mirasını korumak istiyorum. O yüzden sadece bir sonrakini çekebilmek adına yeni Spider-Man filminde yer almayacağım. Karakterin hakkını verecek senaryolar olması şart.”

Ana konumuza dönersek, canlı bir Miles Morales filminin potansiyel başarısı ile bu karakter de Marvel sinematik evreninde iyice yer edinebilir, ne dersiniz?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.