Sinema Haberleri

Joker 2: Folie à Deux’nün Çekimleri 5-6 Haftaya Başlıyor

Joker’ın sinematografı Lawrence Sher, Black Adam filmi için katıldığı bir programda Joker 2 için çekimlerin 5-6 hafta sonra başlayacağını söyledi. HahaHAhahAhaHAHA!

Joaquin Phoenix, bizleri büyüleyen Joker performansıyla ekranlara geri dönüyor. Bu haberi çok uzun süredir bekliyorduk. Ancak çekimlerin bu kadar hızlı başlayacağını pek tahmin etmiyorduk. Zira film 4 Ekim 2024‘te vizyona girecek. Yani daha çok var. Bu yüzden filmin çekimleri ve sonrasındaki düzenlemeler için bu kadar çok süre ayıracakları bilgisi bizi çok memnun etti. Yine harika bir yapım çıkacak diye umut içinde bekliyoruz. Zaten müzikal dediler, bir heyecanlandık…

Joker’ın sinematografı Lawrence Sher, ikinci filmin de sinematografisinden sorumlu isim olacak. Sher aynı zamanda bu hafta vizyona giren Black Adam filminin de sinematografi ekibinde yer alıyordu. Katıldığı bir röportajda kendisine sıradaki projesi hakkında soru soruldu. Sher bu soruya cevaben Joker 2 için çekimlerin 5-6 hafta içinde başlayacağını söyledi. Yani en geç Aralık’ta Joker ekibi sete dönüyor.

Çekimlerin bir kısmı Los Angeles, bir kısmı da New York’ta olacak.

Peki Joker ekibi derken kimleri kastediyoruz? İkinci filmde Arkham Tımarhanesi’ni kimlerin dolduracağından bu haberimizde bahsetmiştik. Bizim haberimizin ardından son yıllarda Harley Quinn’i sık sık canlandıran Margot Robbie de Lady Gaga’ya iyi dileklerini iletti.

Buna çok sevindim çünkü başından beri Harley Quinn’in harika oyuncular arasında el değiştiren bir karakter olmasını istiyordum, Batman veya Macbeth’te olduğu gibi. (…) Harley’ye güçlü bir temel inşa ederek başka oyuncuların da yorumladığı bir karakter olmasını sağlamak büyük bir onur. Ve Lady Gaga bence inanılmaz bir iş çıkaracak.

Margot Robbie

Ve Lawrence Sher de Gaga’nın Harley Quinn rolünde parlayacağını düşünüyor:

“Bu film için muhteşem bir uyum sağlayacak, çok yakışacak. Joaquin’in getirdiğine benzer bir sihir katacak. İkisinin bir araya gelmesi umut ettiğimiz o etkiyi yaratacak. Ve bu çok heyecan verici. Sette her gün büyülü bir şeye tanık olacağız. Umuyorum ki biraz da delilik olacak işin içinde. Çünkü bir parça kaosu da seviyoruz biz.”

Kaynak: Collider

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.