Sinema Haberleri

Joker: Folie à Deux Çekimleri Tamamlandı

Joker: Folie à Deux için sabırsızlanıyoruz. Filmin çekimleri bitti ama izlemek için 4 Ekim 2024‘ü beklemek gerekecek. Lady Gaga, Harley Quinn’e çok yakıştı. Joaquin Phoenix de yine muhteşemdir kesin.

Kısa süre öncesine kadar elimizde yalnızca Sevgililer Günü’ne özel bir görsel vardı. Ancak son haftalarda setten çok görsel sızdı. Filmin çekimlerinin bittiğini filmin yönetmeni Todd Phillips duyurdu. Bu duyuruyu da iki görselle birlikte yaptı. Böylece Lady Gaga’nın Harley Quinn makyajıyla yayınlanan ilk resmi fotoğrafını görmüş olduk.

Arkham Tımarhanesi’ne katılan başka oyuncular olduğundan da bahsetmiştik sizlere. Ancak o oyuncuların rolleri hâlâ daha belli değil. Willem Dafoe da kısa süre önce Joker rolünü hâlâ istediğini söylemişti. Dafoe’ya filmde yer verdikleri yönünde bir bilgi gelmedi. Ama vermedilerse ayıp ettiler bence. En azından bir cameo yapsalar keşke, değil mi?

Bu arada filmin müzikal olacağı yönündeki söylentiler de güç kazandı. Tamamı müzikal olmasa da müzikal sahneleri olacağı kesin gibi bir şey. Zira iddialara göre setten Lady Gaga’nın şarkı söylediği bir ses kaydı da sızdı.

Şimdilik bildiklerimiz bu kadar.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.