AYBABTUSinema Haberleri

Jenna Ortega, Beetlejuice 2 Filmine Katılabilir

Tim Burton’ın uzun zamandır beklenen Beetlejuice 2 filmi için oyuncular belli oluyor ve Wednesday dizisinin başrolü Jenna Ortega da filme dahil olmaya hazırlanıyor.

Uzun zamandır beklenen Beetlejuice 2, Wednesday dizisinde başarılı bir oyunculuk sergileyen Jenna Ortega‘yı önemli bir rol için seçmeye çalışıyor. Tim Burton‘ın 1988 yapımı klasiğinin devam filmi, 2022’nin başlarında yeniden gündeme geldi. Orijinal filmdeki yıldızlar Michael Keaton ve Winona Ryder‘ın sırasıyla Beetlejuice ve Lydia rollerini yeniden oynamaları bekleniyordu ancak Beetlejuice 2, 2022 boyunca oyuncu kadrosu konusunda çok az ilerleme kaydetti.

Wednesday Jenna Ortega
Jenna Ortega

The Hollywood Reporter’a göre Jenna Ortega, Beetlejuice 2‘de önemli bir rol oynuyor. Henüz hiçbir şey resmileşmemiş olsa da bütçeye bağlı olarak Mayıs sonu veya Haziran başı gibi geçici bir yapım başlangıç tarihi var. Eğer kadroya katılırsa Jenna Ortega‘nın Winona Ryder‘ın kızını oynayacağı söyleniyor. Michael Keaton ve Tim Burton’ın da Beetlejuice 2 için geri dönmesi bekleniyor.

Ortega’nın Oyuncu Seçimi Beetlejuice 2 İçin Ne İfade Ediyor?

Wednesday dizisinin yönetmenliğini yapan Tim Burton, Ortega’nın oyunculuğundan memnun olmuş olacak ki yeni film için Ortega da rol kapmaya hazır. Üstelik Lydia’nın kızı rolü için şimdiden çok uygun göründüğünü belirtmekte fayda var.

Jenna Ortega Beetlejuice

Şu anda Beetlejuice 2’nin konusu hakkında çok az şey biliniyor. Beetlejuice 2’nin yeni nesile odaklanacak bir film olması bekleniyor. Muhtemelen Lydia’nın kızı yanlışlıkla -veya kasıtlı olarak- annesinin yıllar önce yaptığına benzer bir şekilde Beetlejuice’u yardım için çağıracak.

Ortega’yı kadrosuna katmak isteyen Beetlejuice 2 devam filmi gerçeğe dönüşmeye her zamankinden daha yakın. Ortega’nın anlaşmasının gerçekleşmeme veya bütçeyle ilgili endişelerin filmi oyalama şansı hâlâ var. Bununla birlikte yapım süreci birkaç ay içinde başlamayı umuyorsa, bu en azından Burton’ın bir senaryosu olduğunu ve sonunda Beetlejuice’ın ikinci perdesini hayata geçirmeye hazır olduğunu gösterir.

Kaynak: ScreenRant

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.