Haberler

Dungeons and Dragons Yayını Force Grey, Ünlü İsimlerle Birlikte Geri Döndü

Youtube ve Twitch gibi siteler sağolsun günümüzde frp yayını yapmak çok kolay hale geldi. Özellikle bu oyunların popüleritesinin artması ile birlikte her geçen gün çok daha kaliteli yayınlar ortaya çıkıyor. Bu frp yayınlarının en başarılarından birisi olan Force Grey’in ikinci sezonu da geçtiğimiz günlerde hayranları ile buluştu hem de kadrosuna ünlü isimleri katarak.

Bizzat D&D tarafından desteklenen Force Grey, benim gözümde internette bulabileceğiniz en kaliteli frp yayını konumunda. Geçtiğimiz yıl ilk sezonu yayınlanan serinin oyun yöneticiliğini Critical Role‘dan tanıdığımız Matthew Mercer yapıyor. İlk sezonun oyuncuları ise az ünlü diye tabir edebileceğimiz kişilerden oluşuyor. D&D 5e oynanan serinin ilk sezonu Storm King’s Thunder adlı macera modülünü konu alıyordu. İlk sezon hakkında ayrıntılı bilgiye ve bölümlere şu linkten ulaşabilirsiniz.

Serinin ikinci sezonu ise kadrosuna yeni ve çok daha ünlü isimleri katarak temmuz ayında yayınlanmaya başladı. Oyun yöneticisi koltuğunda Matthew Mercer oturmaya devam ediyor. Ancak Netflix‘in Marvel dizilerinden tanıdığımız Deborah Ann Woll ve D&D ile çok sayıda projede yer almaya başlayan oyuncu Joe Manganiello da Force Grey‘e katılmış durumda. Hikaye olarak da D&D‘nin klasik macerası Tomb of Annihilation‘un yenilenmiş versiyonu kullanılıyor. İkinci sezon hakkında detaylı bilgiye ve bölümlere ise şu linkten ulaşabilirsiniz.

Force Grey, izlerken çok eğlendiğim yapımlardan birisi. Bunda Matthew Mercer’in başarılı oyun yöneticiliğinin ve oyuncuların eğlenmeyi bilen kişiler olmasının katkısı çok büyük. Serinin, ikinci sezonu ile daha düzenli bir hal alması ve katılan yeni isimler beni oldukça mutlu etti. Ancak şunu da belirtmem gerekli, Force Grey’in Türkçe dil seçeneği bulunmuyor.

Eğer frp ile ilgiliyseniz, Force Grey mutlaka izlemeniz gereken bir yapım. Ancak frp konusunda hiçbir şey bilmiyorsanız bile mükemmel bir başlangıç olacaktır. Şimdiden iyi seyirler ve eğlenceler dilerim.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.