Sinema Haberleri

J.J. Abrams ve Yazar Ta-Nehisi Coates, Yeni Superman Filmi Hazırlıyorlar

J.J. Abrams ve yazar Ta-Nehisi Coates, yeni bir Superman filmi için çalışmalara başladılar.

Bir süredir, Superman serisini en baştan başlatmak için çalışmalar olduğu yönünde haberler geliyordu. Warner Bros., bir süredir Superman’in hikayesini en baştan beyaz perdeye taşımak istiyordu ve sonunda ilk haber de geldi.

Shadow and Act’in haberine göre Warner Bros., yazar Ta-Nehisi Coates ile seriyi baştan başlatacak bir hikaye için anlaşma sağladı. Filmin yapımını ise J.J. Abrams ve Hannah Minghella, Bad Robot adı altında yapacaklar.

Ta-Nehisi Coates, duyuru ardından şu açıklamayı yaptı;

DC Extended Universe’e; Warner Bros., DC Films and Bad Robot tarafından davet edilmek bir onur. Amerika’nın en ikonik efsanevi kahramanının mirasına anlamlı bir şekilde katkıda bulunmayı dört gözle bekliyorum.

J.J. Abrams ise şunları söyledi;

Anlatılacak yeni, güçlü ve dokunaklı bir Supermen hikayesi var. Bu hikayeyi beyaz perdeye taşımaya yardımcı olmak için yetenekli Ta-Nehisi Coates ile çalışmaktan daha heyecanlı olamazdık ve biz Warner Bros. ekibine bu fırsat için minnettarız.

Warner Bros. Başkanı Toby Emmerich ise şu sözleri aktardı;

Ta-Nehisi Coates’un Between the World and Me kitabı benim için bir pencere açtı ve çoğumuzun dünyaya bakışını değiştirdi. Onun Supermen’i ele alışının hayranlara Çelik Adam’ı görmeleri için yeni ve heyecan verici bir yol sağlayacağından eminiz.

Film hakkında hiçbir bilgi verilmedi ve filmi kimin yöneteceği de açıklanmadı.

Siyah Superman’i Görebiliriz

Zack Snyder’in Justice League filminde Superman’i siyah kostümü ile filmde izleyeceğiz. Bu sahneler ilk gösterildiğinde Superman hayranları oldukça heyecanlanmıştı. Şimdi yeniden başlatılacak Superman ile ilk Siyah Supermen’in hikayesini izleyebiliriz.

Henry Cavill’e Ne Olacak?

Dün, Henry Cavill‘in yeni bir Mass Effect projesinde yer alabileceği dedikoduları ortaya çıktı. Bununla birlikte Henry Cavill, son dönemde Superman rolünde oldukça benimsendi. Yeni seride Henry Cavill’i görecek miyiz bilmiyoruz çünkü Clark Kent / Superman’i kimin oynayacağı belli değil. Oyuncu arayışı da başlamamış.

Tyler Hoechlin

Büyük ihtimalle yeni Superman rolünde farklı bir isim izleyeceğiz. Belki de CW kanalında yeni yayınlanan Superman & Lois dizisinde Superman’i canlandıran Tyler Hoechlin‘i bu rolde görebiliriz.

Yeni Superman yeniden başlatma özelliğinin ne zaman çekime başlayacağı veya ne zaman piyasaya sürüleceğine dair henüz bir bilgi yok. Bu haber bize Gölge ve Hareket’den geliyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.