Haberler

Oyuncak Tutkunları ve Koleksiyonerler İçin – The Box

the-box-banner

Oyuncak ve figür koleksiyoncuları için hazırlanan “The Box” isimli servisi duydunuz mu?

Sizlere her ay oyuncak veya figür gönderen, sürprizlerle dolu bir servis.

Servis şu anda başlangıç için son aşamaya gelmiş durumda. Projenin yöneticilerinden Tayfun Turgut, The Box’ı şöyle açıklıyor;

the-boxThe Box, Türkiye içerisinde Oyuncak ve Koleksiyon Topluluğu için başlattığımız bir abonelik kutusu servisidir. Sistem şu şekilde işliyor: Ayda 30 TL ödeyerek abone olursunuz. Size her ay içerisinde minimum 30 TL değerinde rastgele seçilmiş koleksiyon, eğlence ve oyun amaçlı ürünler bulunan bir kutu yollanır.

Her ayın 20’sinde üyeliğini yapmış kullanıcılarımızın listesi çıkartılarak kutular hazırlanır. Her ayın 1 inde ise sizlere ulaşmak üzere postaya verilir. Üyelik sistemi, Paypal’ı kullanıyor olduğu için son derece güvenlidir.

Henüz servisimiz hizmete sunulmamıştır! Eğer bu arada projemize yardımcı olmak isterseniz; BiAyda.com sitesinde şu anda aktif bir fon sistemine kayıt olmuş durumdayız. Bu anlamda da yardımlarınız bizim için çok değerli.

Ürünlerimiz arasında videomuzda da belirttiğimiz gibi Trash Pack, Zombiezz, Crazy Cubez gibi mini koleksiyon oyuncakları yanında Angry Birds ve bunun yanında fenomen olmuş dizi, film ve oyunlarla ilgili ürünler de çıkmaktadır. Ürünlerin tam listesini şu an için gizli tutmaktayız fakat her şeyin ithal, kaliteli ürünler olduğunu söyleyebilirim. Ve bunların hepsi sadece ayda 30 TL’ye.

 

Açıkçası sürprizlerle dolu, eğlenceli bir proje. BiAyda.com sitesinden şu anda bağışta bulunarak projeye destek verebilirsiniz. Sonrasında gelişmeler için de The Box’ın resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

The Box Tanıtım Videosu:

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.