Oyun Haberleri

Bir Uzay Simülasyonu: Pocket Fleet

pocket-fleet-banner

Daha önce hiç duydunuz mu bilmiyorum ancak size bu harika oyundan bahsetmezsek ayıp olur. iOS ve Android için geliştirilmiş, Türk yapımı bir uzay simülasyonu oynamaya ne dersiniz? Heyecanlandığınızı görür gibiyim…

Screenshot_2012-12-13-18-28-00Pocket Fleet, yerli bir firma olan Overdose Caffeine tarafından geliştirilmiş çok oyunculu, gerçek zamanlı, mobil cihazlar için üretilmiş ücretsiz bir uzay savaşı oyunudur. Oyuncular, dünyanın dört bir yanındaki insanlarla gerçek zamanlı, karşılıklı takımlar halinde (PvP) veya bilgisayarın kontrol ettigi bir takıma karşı (PvM) savaşlar yapabilirler. Oyun içerisinde, gelişmiş silahların olduğu ek paketleri satın alarak kendi savaş stratejilerini belirleyebilirler.

Screenshot_2012-11-30-12-44-54Oyun her an elinizin altında olduğu için oynamaktan vazgeçemiyorsunuz. Çok kısa bir zamanda bile heyecanlı savaşlar yaparak adrenalin seviyenizi yükseltmeniz mümkün.

Ek olarak Pocket Fleet oyununu internet tarayıcınızdan da oynamanız mümkün. Aynı kullanıcı adı ve şifrenizle hem iOS veya Android işletim sistemli telefonunuzdan, hem de internet tarayıcınızdan oyuna kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Oyunda pek çok gemi, silah ve füze seçeneği de mevcut. Oyun stilinize göre geminizi, silahınızı ve füzenizi seçerek yolunuza devam edebilirsiniz. Oyunda kazandığınız puanlar ile de yeni silah, gemi ve füzeleri açabiliyorsunuz. Ayrıca savaşlardaki başarınıza göre rütbe de atlıyorsunuz.

Screenshot_2012-11-30-12-55-18Görsel olarak çok yenilikçi bir görsel şölen vaad etmese de oyun mekanikleri ve oyun zevki olarak gerçekten harika bir oyun. Ayrıca ücretsiz olması da herkesin oynayabilmesini sağlıyor. Boş vakitlerinizde, arkadaşlarınızla bir takım oluşturup düşmanların kumanda gemisine karşı savaşabilirsiniz veya dünyanın herhangi bir yerindeki oyuncuları alt etmek için çabalayabilirsiniz. (Oyun bana Orson Scott Card’ın Ender’in Oyunu kitabını çağrıştırdı doğrusu.)

pocket-fleet-ctoSize bir de müjdeli haber verelim. Oyuna çok yakın zamanda Capture the Orb isimli bir mod eklenecek. Bu mod ile, düşman gemisindeki küreyi (orb) çalıp kendi ana geminize götürmeye çalışıyorsunuz. Aslında bildiğimiz Capture the Flag (Bayrağı ele geçir) modunun uzayda geçen versiyonu.

 

Overdose Caffeine ekibine bağlı oyunun yapımcı kadrosu şu şekilde:

Tolga Özuygur – Baş Programcı
Özalp Eröz – Görsel Direktör
Cem Uzunoğlu – Server Programlama
Zeynep Nal – Server Programlama
Emre Rona – Müzik

Şimdilik söyleyeceklerimiz bunlar. Sizi, uzayın derinliklerinde harika bir savaşa davet ediyoruz. Şimdiden iyi oyunlar.

Oyunun iOS sürümünü buradan indirebilirsiniz.
Oyunun Android sürümünü buradan indirebilirsiniz.
Oyunu internet tarayıcınızda oynamak için buraya tıklayın. 

Oyunun tanıtım videosunu hemen izleyin:

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.