Sinema Haberleri

Stephen King Uyarlaması The Monkey – Oyuncu Kadrosunda Elijah Wood ve Tatiana Maslany

Stephen King tarafından yazılan kısa öyküden uyarlanan korku filmi The Monkey (Maymun) çekimlerini tamamladı ve oyuncu kadrosunda birçok tanıdık ismi görmek mümkün. Theo James, Tatiana Maslany, Elijah Wood, Christian Convery, Colin O’Brien, Rohan Campbell ve Sarah Levy gibi yetenekler filmde rol alıyor.

Oyuncu Kadrosunda Tanıdık İsimler

The Monkey filmi, Theo James‘in yanı sıra, Marvel’ın She-Hulk: Attorney at Law dizisinden tanıdığımız Tatiana Maslany, The Lord Of The Rings serisinden Elijah Wood, Sweet Tooth ile tanınan Christian Convery, Wonka ile Colin O’Brien, The Hardy Boys ile Rohan Campbell ve Schitt’s Creek dizisinden Sarah Levy gibi deneyimli oyuncuları bir araya getiriyor.

Kısa Öyküden Uyarlanan Korku Filmi

The Monkey filminin hikayesi, ikiz kardeşler Hal ve Bill’in babalarının eski bir maymun oyuncağını bulmalarıyla başlıyor. Ancak keşiflerinin ardından etraflarında tuhaf ve korkunç ölümler meydana gelmeye başlar. Kardeşler, yaşananları bir kenara bırakıp hayatlarına devam etmeye karar verir, ancak yıllar sonra gizemli ölümler yeniden başladığında, maymunla ilgili bir sır öğrenmek zorunda kalırlar.

Stephen King - The Monkey
Stephen King – The Monkey

Yapımcı ve Yönetmen Kadrosu

Filmin arkasındaki ekipte, The Conjuring Universe’ün yaratıcısı ve Saw ile Insidious serilerinin ortak yaratıcısı James Wan da yer alıyor. Wan, Atomic Monster ortağı Michael Clear ve C2 Motion Picture Group’tan Jason Cloth ve Dave Caplan ile birlikte yapımcılığı üstleniyor. Osgood Perkins ise doğaüstü hikayeyi beyazperdeye uyarlayan ve yönetmenliğini üstlenen isim olarak dikkat çekiyor.

Vizyon Tarihi

Film, geçtiğimiz Cannes’da satışlarına başlanmış ve iyi bir ilgi görmüş. Yakında izleyicilerle buluşması beklenen “The Monkey”, korku tutkunlarının merakla beklediği yapımlar arasında yer alıyor. Stephen King’in eserinden uyarlanan bu korku filmi, sevilen oyuncu kadrosu ve başarılı yönetmen ekibiyle dikkat çekiyor.

Kaynak: Deadline

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.