Sinema Haberleri

Harrison Ford, Marvel Sinematik Evreni’ne Dahil Oluyor

Star Wars, Indiana Jones ve Blade Runner serilerinin usta yıldızı Harrison Ford, Marvel Sinematik Evreni‘ni de es geçmedi.

Harrison Ford

Marvel Sinematik Evreni, bir sinema efsanesini daha bünyesine katmaya hazırlanıyor. Jeff Sneider‘in haberini doğrulayan Slashfilm‘den gelen bilgilere göre; Harrison Ford, General Thaddeus ‘Thunderbolt’ Ross rolüyle Marvel evrenindeki yerini alacak. Usta aktör yeni karakteri ile, D23 Expo‘da tamamen duyurulan Thunderbolts filmi için kamera karşısına geçecek.

William Hurt (General Thaddeus ‘Thunderbolt’ Ross)

General Thaddeus ‘Thunderbolt’ Ross‘u, hayatını kaybettiği 2022 yılına kadar William Hurt canlandırmıştı. Hurt, bu rolle ilk kez 2008 yılındaki The Incredible Hulk filmi ile Marvel Sinematik Evreni‘ne giriş yapmış, Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War ve Avengers: Endgame’in ardından Black Widow‘da izleyici karşısına çıkmıştı.

Öte yandan kariyerinde sayısız filmle birlikte Star Wars, Indiana Jones ve Blade Runner serilerine de damga vuran 80 yaşındaki Harrison Ford‘un rol alacağı Thunderbolts filmi süper kötüler ve anti kahramanları karşımıza çıkaracak.

Marvel Studios Başkanı Kevin Feige‘in D23 Expo‘daki duyurusuna bakılırsa filmde; Contessa Valentina Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus), Red Guardian (David Harbour), Ghost (Hannah Jon-Kamen), US Agent (Wyatt Russell), Taskmaster (Olga Kerleynko), Yelena Belova/Black Widow (Florence Pugh) ve The Winter Soldier‘ı (Sebastian Stan) göreceğiz.

Jake Schreier tarafından yönetilecek Thunderbolts‘un gösterim tarihi, Marvel Sinematik Evreni‘nin 5. fazı kapsamında 26 Temmuz 2024 olarak belirlendi.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.