Sinema Haberleri

Han Solo Filmi Yeni Yönetmenini Hızlıca Buldu

Han Solo filminde yaşanan yönetmen krizini duyurmamızdan bir gün sonra film yeni yönetmenini buldu. Lucasfilm’den Kathleen Kennedy’nin yaptığı kısa bir açıklama ile işlerine son verildiği duyurulan Phil Lord ve Christopher Miller‘ın ardından filmin yeni yönetmeni açıkladı.

İlgili Makaleler

Lucasfilm yöneticisi Kathleen Kennedy, Han Solo filminin yeni yönetmeninin Ron Howard olduğunu duyurdu.

Kathleen Kennedy şu açıklamayı yaptı:

Lucasfilm olarak yaptığımız her filmde en büyük amacımızın George Lucas’ın 40 yıl önce başlattığı efsanenin ruhunu daha ileriye taşıma sevinci olduğunu düşünüyoruz. Bu düşünce ile Ron Howard’ın yeni Han Solo filminin yönetmeni olduğunu duyurmanın heyecanını yaşıyoruz. Harika bir senaryo, inanılmaz bir oyuncu kadrosu, yapım ekibi ve harika bir film yapacağımıza dair inancımız var. Filmin çekimlerine 10 Temmuz 2017’de başlayacağız.

Phil Lord ve Christopher Miller’ın çekimlere başlanan ilk günden beri Kathleen Kennedy ve senaristler Lawrence ve Jon Kasdan ile fikir çatışmaları yaşadığı biliniyordu. Variety’e göre sette çalışan bir kişi “Bu bir kültür çatışmasıydı. Birbirlerinin çorap katlayışlarını bile sevmiyorlardı,” açıklamasını yaptı.

The Lego Movie ve 21 Jump Street gibi komedi ağırlıklı filmlerle tanınan Lord ve Miller ikilisi, Han Solo filminde de komedi ağırlıklı çalışmak istemiş. Star Wars serisi içinde mizahi yönüyle anılan karakterlerden biri olan Han Solo’nun komedi karakteri olmadığını düşünen Kathleen Kennedy ve Lawrence Kasdan ile Lord-Miller ikilisi arasında kısa süre içinde soğuk savaş başlamış. Bu savaş filmin yönetmen koltuğuna A Beautiful Mind ve Apollo 13 gibi filmlerle adını dünyaya duyuran Ron Howard‘ın oturması ile son buldu.

Lucasfilm’den gelen açıklamaya göre filmin vizyon tarihi ertelenmeyecek ve 28 Mayıs 2018 tarihinde izleyiciyle buluşacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.