Dizi Haberleri

Amazon’un Fallout Dizisi Oyunların Hikayesini Yeniden Anlatmayacak

Amazon’un Jonathan Nolan ve Lisa Joy‘a emanet ettiği Fallout dizisinin oyunla aynı evrende geçen bambaşka bir hikaye anlatacağı ortaya çıktı. Yani oyunun hikayesini dizileştirmiyorlar.

Geçtiğimiz günlerde Bethesda’nın Fallout 3 ve Fallout 4 üzerinde çalışmış geliştiricileri dizinin seti hakkında konuşmuşlardı. Dizinin, oyunun evrenini ve o evrenin ruhunu iyi anladıklarını söylemişlerdi. Özellikle sette gördükleri dekorların görsel tasarımına bayılmışlardı. Ve hayranlarına, dizinin istedikleri Fallout dünyası hissini vereceğine inandıklarını söylemişlerdi.

Zaten setten birçok fotoğraf da sızdı ve bunlar onların sözlerini destekler nitelikte. Araçların fotoğraflarına buradan, Vault suit ve Power Armor fotoğraflarına buradan, Vault’tan karelere de buradan göz atabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bethesda’nın idari sorumlusu Todd Howard da şimdi açıklama yaptı. Fallout’ı ekrana uyarlamak konusunda yalnızca Amazon’un teklif vermediğini söyledi. Diğer firmalar da böyle projelerle ve film teklifleriyle gelmişler. Ancak diğerlerinin fikri oyunun hikayesini birebir uyarlamak üzerineymiş. Howard’a göre projeler arasından en orijinal fikir Amazon’a aitmiş. Bu yüzden Amazon ile çalışmayı seçmişler.

Film yapmak isteyenler Fallout 3 ya da Fallout 4’ün hikayesini anlatmak istiyordu. Bu da pek… etkileyici değildi.

(…)

Hadi burada bizim yarattığımız dünyaya uyan, onun kurallarını bozmayan ve oyundaki olaylara referans verebilen bir hikaye anlatalım. Ama oyunları tekrar anlatmayalım. Aynı dünyada geçsin ama özgün bir yapım olsun. O dünyayı zenginleştirsin. Böylece oyunları oynamamış, Fallout’un ne kadar delice ve havalı olduğunu bilmeyen insanlar da diziyi izleyebilsin.

Todd Howard

Şimdilik yeni haberler bu kadar. Eskilere göz atmak isterseniz dizide rol alacağını bildiğimiz oyuncuların listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Comingsoon

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.