Haberler

İzmirCon’15 Fon Toplama Projesi

izmircon-banner

Bu sene on üçüncüsü düzenlenen İzmirCon geçen sene bir ilke imza atarak etkinlik masraflarını karşılamak için Biayda sitesi üzerinden Kickstarter projesi düzenledi. Çeşitli etkinlik hediyelerini isteyenler önceden daha uygun fiyata alarak hem etkinliğe destek oldu, hem de kendileri kârlı çıktı.

Etkinlik ekibi bu sene aynı fon toplama projesini kendi siteleri olan izmircon.org üzerinden tekrar düzenlediler. Hedef geçen seneki gibi üç bin liraydı. Yirmi dördünde süresi sona eren kampanya sonucunda tam iki bin dört yüz seksen lira toplandı.

Cosplay odaklı değil de genel bir alt kültür etkinliği olan İzmirCon için özellikle fon toplama konusunda başarılı olmak daha birkaç sene emek gerektirdiğini düşündüğümüz bir şeydi. Her şeyden öte konsepti hâlâ bağış olarak gören konuklarımız var. Kurumsal firmalara sunduğumuz seçenekler dışındaki önden hediyelik alışlarının hepsi zaten her halükarda onları alacak olan insanlara indirim fırsatı verdi.

izmircon-resim

Bundan sonra her sene bu şekilde bir fon toplama düzenlemeye karar verdik. Bu seneki fonu kaçıran misafirlerimiz gelecek sene tekrar İzmirCon’a konuk olmak isterlerse hediyeliklerimizi indirimli olarak proje üzerinden alabilirler.

Bu seneki projemizde bize destek veren herkese teşekkür ederiz. Sizin sayenizde bu sene çok daha renkli bir İzmirCon’da buluşacağız.

Yazan: Aylin Ayvazoğlu

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.