AYBABTUSinema Haberleri

Guillermo Del Toro, Frankenstein Filmi İçin Oyuncu Arayışında

Guillermo del Toro, Frankenstein filminin hazırlıklarına başladı. Şimdiden birbirinden ünlü oyuncuları kadroya katmak için kolları sıvadı.

Guillermo del Toro, Pinokyo’daki karanlık yorumuyla en iyi animasyon dalında Oscar’ı kazandıktan sadece birkaç gün sonra, şimdiden bir sonraki filminin kadrosunu arıyor.

Guillermo del Toro Frankenstein

Andrew Garfield, Oscar Isaac ve Mia Goth‘un Guillermo del Toro’nun yazıp yöneteceği Netflix’in canlı aksiyon Frankenstein filminde rol almak için erken görüşmelerde bulunduğunu söyledi.

Del Toro, İngiliz yazar Mary Shelley‘nin 1818 tarihli romanına dayanan projeyi birkaç yıldır geliştiriyor, ancak kaynak materyali ne kadar sadık yorumlamaya niyetli olduğu belli değil. Frankenstein, yapımcının Netflix ile yaptığı ve del Toro’nun çeşitli geliştirme aşamalarında olan bir dizi projeye sahip olduğu çok yıllık anlaşmasının bir parçası. Söylenenlere göre proje henüz çok erken bir aşamada.

Frankenstein İncelemesi

Del Toro’nun Pazar günkü Oscar ödülü; en iyi yönetmen ve en iyi film ödüllerini eve götüren 2017 yapımı The Shape of Water’ın iki galibiyetinin ardından üçüncü Oscar ödülü oldu. Del Toro ayrıca 2007’de Pan’s Labyrinth ile senaryo ve yabancı dilde film dalında ve yine 2022’de Nightmare Alley ile en iyi film dalında aday gösterilmişti.

Netflix, Oyuncular Konusunda Yorum Yapmaktan Kaçındı

Frankenstein gibi kült bir hikaye için oyuncu kadrosu en önemli şeylerden birisi. Boris Karloff’un başrolde oynadığı 1931 yapımı Frankenstein filmi halen hafızlardadır. Bu nedenle iyi oyuncularla çekilecek bir film yıllara damga vurabilir.

Oyuncularla ilgili Netflix tarafı herhangi bir açıklama yapmadı. Sorulan sorulara da yorum yapmaktan kaçındılar.

Andrew Garfield, en son Hulu mini dizisi Under the Banner of Heaven‘da rol aldı, Spider-Man: No Way Home‘da da cameo yapan oyuncu Netflix’in Tick, Tick… Boom! filmi ile Oscar’a aday gösterilmişti.

Oscar Isaac, Scenes From a Marriage ve Marvel’ın Moon Night dizilerinin yanı sıra son olarak The Card Counter ve Dune‘da rol aldı.

Mia Goth, yakın zamanda Brandon Cronenberg imzalı Sundance’te prömiyeri yapılan Infinity Pool‘da rol aldı.

Bakalım film nasıl bir oyuncu kadrosuyla karşımıza çıkacak. Guillermo del Toro’nun fantastik ve karanlık işleri fantastik severleri mutlu etmiştir her zaman. Bu kez de yüzümüzü kara çıkarmaz mutlaka.

Kaynak: Variety

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.