Sinema Haberleri

Giancarlo Esposito, Profesör X’i Canlandırmak İstiyor

Giancarlo Esposito, Marvel Sinematik Evreni’nde Profesör X’i canlandırmak istediğini belirtti. Hep kötü adam olmaktan sıkılmış belli ki.

Breaking Bad ve The Mandalorian dizilerine boy gösteren başarılı aktör Giancarlo Esposito, son zamanlarda herkesin en sevdiği kötü adam olarak kendisine bir isim yaptı. Ancak sürekli olarak kötü adam olarak hayran kitlesi edinen aktör, artık iyi adamı oynamak istiyor.

Giancarlo Esposito

Coundownsitygeeks tarafından yayınlanan bir TikTok’a göre Giancarlo Esposito, San Antonio, Teksas’taki TJH Superhero Car Show & Comic Con’da sahnede açıklama yaptı. Orada, bir X-Men yeniden başlatmasında Profesör Charles Xavier’den başkasını oynamayacağını itiraf etti.

Esposito, “Henüz Marvel için çalışmadım. Onlarla odada bulundum ve onlarla konuştum. Biraz farklı bir şey için gideceğim. Profesör X’i [oynamak isterim] evrene yayacağım.” diye belirtti.

Breaking Bad’deki Gus Fring, The Mandalorian’daki Moff Gideon ya da en son The Boys’daki Stan Edgar rolüyle, kötü adam rolü resmen üstüne yapıştı. Bu nedenle, bir sonraki almak isteyeceği büyük ikonik rolün bir kahraman olması mantıklı. X-Men çizgi romanları hayranları biliyor ki Charles Xavier her zaman iyi adam değil. Xavier’in karanlık tarafını gösterme zamanı geldiğinde, bu konuda başarılı olacağını biliyoruz.

Kaynak: IGN

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.