Sinema Haberleri

Ghostbusters Filminin Yakışıklı Sekreteri Kevin’ı Yakından Tanıyın!

chris-hemsworth-banner

Ghostbusters (Hayalet Avcıları) filminden, Chris Hemsworth’ün canlandırdığı Kevin karakterini tanıtan ilk özel video yayınlandı.

Bu özel video’da “GHOSTBUSTERS: Hayalet Avcıları” takımının yeni asistanı olan Kevin hakkında, yönetmen Paul Feig ve oyuncular; Chris Hemsworth, Leslie Jones, Melissa McCarthy, Kate McKinnon ve Kristen Wiig’in yorumları yer alıyor.

YouTube player

“GHOSTBUSTERS: Hayalet Avcıları” eğlenceli, yeni karakterleriyle uzun süredir beklenen geri dönüşünü yapıyor. Dünyayı kasıp kavuran ve sevilen ilk filmlerden 30 yıl sonra yönetmen Paul Feig, bugünün en komik aktörleri; Melissa McCarhy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones, ve Chris Hemsworth’ün katılımıyla bu doğaüstü komediye renk kattı –Onlar bu yaz Dünya’yı kurtaracaklar!

“GHOSTBUSTERS: Hayalet Avcıları”nın yapımcıları; Ivan  Reitman ve Amy Pascal. Filmi Katie Dippold & Paul Feig yazdılar. Film, 1984’te Dank Aykroyd ve Harol Ramis tarafından yazılan ve Ivan Reitman’ın yapımcılığını üstlendiği “Ghostbusters/Hayalet Avcıları” filminden uyarlandı.

“GHOSTBUSTERS: Hayalet Avcıları” 29 Temmuz’da Sinemalarda.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.