Sinema Haberleri

George Miller, Mad Max: Fury Road Devam Filmi İçin Yeşil Işık Yaktı

Mad Max: Fury Road yönetmeni George Miller, şu an ilk filmin öncesini işleyecek bir öncül film üzerinde çalışıyor ancak seriyi de devam ettirme düşüncesinde.

Tom Hardy’nin oynadığı Mad Max: Fury Road‘un yönetmeni George Miller, devam filmi üzerine çalıştığı çalıştığını daha önceden de belirtmişti. Yeni gelecek filmin adının Mad Max: The Wasteland olacağı belirtilen film hakkında Variety‘ye konuşan Miller; “Bir senaryomuz hazır ancak daha tam olarak oturmadı. İlerleyen günlerde neler olacağını göreceğiz,” dedi.

Devam filmi hakkında henüz net bir bilgiye sahip değiliz ancak Tom Hardy‘nin en başında 3 filmlik bir anlaşması yapmış olması, onu görecek olma olasılığımızı oldukça arttırıyor.

Öncelikli Yapım Furiosa Olacak!

Devam filmini her ne kadar yakın zamanda görmemiz mümkün gözükmese de, yönetmen George Miller, hikayenin öncesini anlatan Furiosa filmi için çalışmalara çoktan başladı.

Anya Taylor-Joy ve Chris Hemsworth‘un öncül filmde rol alacağını daha önceden öğrenmiştik. Hemsworth filmin kötü adamı olacak. Furiosa, Fury Road’ta gördüğümüz Charlize Theron tarafından oynanan karaktere odaklanacak.

Furiosa‘nın senaryosuna ve yapıma çok güvenen Miller film hakkında şunları söyledi;

Bunu yapma konusundaki heyecanım hakkında söyleyebileceğim tek şey, kesinlikle heyecan verici çünkü kesinlikle Fury Road dünyasına ait olsa da, bahsettiğimiz birçok farklılığa da sahip. Yine de, benzersiz bir şekilde tanıdık. Yani bu bir destan.

Furiosa‘nın çekimleri şu anda Avustralya’da devam ediyor ve filmin 24 Mayıs 2024‘te vizyona girmesi söylentiler arasında.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.