Sinema Haberleri

Furiosa Filminin Çıkış Tarihi 24 Mayıs 2024’e Ertelendi

Mad Max: Fury Road ile tanıdığımız Furiosa karakterinin geçmişini anlatan filmin projesi 2015’ten beri gündemde. Filmin çıkış tarihi 23 Haziran 2023 olacaktı ama şimdiden 1 yıl daha ertelendi.

Artık Furiosa’nın vizyona giriş tarihi 24 Mayıs 2024. Fakat bu tekrar ertelenmeyeceği anlamına gelmiyor. Filmin çekimleri normalde bu yaz Avustralya’da başlamış olmalıydı. Ancak başladığına dair bir haber ulaşmadı. Aksine, tarih erteleme haberi aldık.

Mad Max filmlerinin ünlü yönetmeni George Miller, Last Night in Soho filmindeki performansından etkilenerek Anya Taylor-Joy‘a filmin baş rol teklifini götürmüştü. Popülerliği son yıllarda artmış olan ünlü oyuncu böylece kadroya dahil olmuştu. Fakat bundan çok daha önce başrolde Charlize Theron‘un olmayacağını biliyorduk. Furiosa’mız da bu kararı kırıcı bulduğunu dile getirmişti. Kadroda aynı zamanda Chris Hemsworth ile Yahya Abdul-Mateen II’nin de bulunduğunu duyurmuştuk.

Anya Taylor-Joy, Nosferatu Remake projesinde yer almayı da kabul etmişti. Arkadaşları Taylor-Joy’a kabul ettiği tüm bu projelerin altından kalkmakta zorlanacağını söylemişti. Oyuncu ise kendisine getirilen tüm teklifleri şahane bulduğunu ve hiçbirini gözü arkada kalmadan reddedemeyeceğini açıklamıştı. En azından bu erteleme haberi ile onun programı biraz rahatlamıştır diye umut ediyoruz.

Mad Max hayranı okurlarımıza Fury Road’un devam filmi ya da Furiosa filminden yeni haberler getiremedik. Ancak Fury Road filmi için yapılan arabaların 25 Eylül’de açık artırmaya çıkacağı haberi belki ilginizi çeker. Fury Road setinde maket yerine modifiye edilmiş 150 araba kullanılmıştı. Bunlardan çekimler sırasında patlamayanlar 1 dolardan başlayarak satılacak. Lloyds’ Spring CARnival Grand Carmada Event’inde satılacak olan arabaların detaylarını buradan okuyabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.