Sinema Haberleri

Fantastic Four Filmi Yeni Yazarını Buldu!

Marvel Sinematik Evreni’nin ileriki fazlarında önemli bir yeri olması planlanan yeni Fantastic Four filminin, yazarı bulundu. Avatar, Terminator gibi filmlerden tanınan Josh Friedman, filmi kaleme alacak olan kişi oldu.

Disney ve Fox evliliğinin ardından, birçok süper kahraman filminin yayın hakları da Disney’in eline geçmişti. Kanatları altındaki Marvel Studios‘un film silsilesi için Fantastic Four, X-Men ve Deadpool gibi önemli ekip ve karakterlerin de MCU içerisinde yer alması kesinleşmişti.

Bir süredir ön prodüksiyon çalışmaları devam eden Fantastic Four, baş yazarı konusunda sıkıntı yaşamaktaydı. Jeff Kaplan ve Ian Springer ile anlaşan Marvel Studios, daha sonrasında bu isimlerle yollarını ayırmıştı. THR sitesinde yer alan habere göre Marvel Studios, filmi yazması için Josh Friedman ile anlaştı.

Terminator: The Sarah Connor Chronicles dizisinin arkasındaki önemli isimlerden biri olan Friedman, Terminator: Dark Fate filmini de yazmıştı. Son olarak da James Cameron’un Avatar: The Way of Water‘ın yazar kadrosundaydı.

Fantastic Four filmi, Marvel Sinematik Evreni’nin 6. fazında yer alacak. Şu an için filmin taslak hikayesi nedir, orijinal bir senaryo mu anlatacak, yoksa Origin Story tadında karakterleri bizlerle sıfırdan mı tanıştıracak; henüz bilinmiyor. Ayrıca söylentilere göre Reed Richard karakteri için Adam Driver (Star Wars: The Force Awakens) ile Johnny Storm için de Austin Butler (Elvis, 2022) ile görüşülmekte. Eğer bir aksilik yaşanmazsa filmin 14 Şubat 2025’te vizyona girmesi bekleniyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.