Sinema Haberleri

Evangeline Lilly Oyunculuğa Uzun Bir Süre Ara Verdiğini Duyurdu

Evangeline Lilly; The Hobbit serisi, Lost dizisi ve Ant-Man filmleriyle fantastik izleyicilerin sevdiği bir isim. Kendisi, belki hiç dönmemek üzere oyunculuğa ara verdiğini ve şu anda mutlu olduğunu söyledi.

Evangeline Lilly, Instagram hesabından yaptığı açıklamada Hollywood’dan öngörülebilir bir süre için uzaklaştığını duyurdu. ABC’nin drama dizisi “Lost” ile yıldızı parlayan Lilly, kariyerine ara verme kararıyla hayranlarını şaşırttı.

Evangeline Lilly
Evangeline Lilly

Emeklilik Planları ve Geleceğe Bakış

Evangeline Lilly, 2006 yılında kaydettiği ve önümüzdeki on yıl içinde “emekli bir oyuncu” olma arzusunu dile getirdiği bir videoyu yeniden paylaştı. Videoda, “Bundan on yıl sonra nerede olmak isterdim? Bunu oyunculuk dünyasının geri kalanına itiraf etmekten korkuyorum ama ideal olarak bundan 10 yıl sonra emekli bir oyuncu olmak ve bir aileye sahip olmak istiyorum,” diyen Lilly, yazmak ve insanların hayatlarını insani yollarla etkilemek istediğini belirtti.

İlgili Makaleler

Lilly, 3 Haziran 2024’te yayınlanan videonun başlığında şu sözlere yer verdi: “Bugün vizyonumu gerçekleştirirken neşe ve memnuniyetle doluyum. Tanrı’ya şükürler olsun, sahip olduğum nimetler için minnettarım. Bariz seçim gibi görünen şeylerden (zenginlik ve şöhret) uzaklaşmak bazen korkutucu gelebilir, ancak dharma’nıza adım atmak korkuyu tatminle değiştirir. Bir gün Hollywood’a dönebilirim ama şimdilik ait olduğum yer burası.”

Evangeline Lilly Hobbit

Oyunculuktan Uzaklaşma Süreci

Variety‘ye yaptığı açıklamada Lilly, son üç yıldır oyunculuğa ara verdiğini belirtti. “Aslında son üç yıldır (‘Quantumania’ dizisindeki işimi bitirdiğimden beri) oyunculuğa ara vermiştim. İş dışında geçirdiğim bu süre bana temel bir tatmin ve neşe duygusu getirdi. Yarın, iki yıl sonra ya da hiçbir zaman geri dönmeyebilirim, ancak şu anda sektörde aktif olarak herhangi bir iş peşinde değilim ve kimseye karşı herhangi bir sözleşme yükümlülüğüm yok. Zamanımı insani yardım çalışmalarıma ve yazılarıma ayırıyorum,” dedi.

Kariyerinin Dönüm Noktaları

Evangeline Lilly, “Lost” dizisinde altı sezon boyunca Kate Austen rolüyle büyük bir üne kavuştu ve bu performansı ona drama dizilerinde en iyi kadın oyuncu dalında Altın Küre Ödülü adaylığı getirdi. Ayrıca Marvel Sinematik Evreni‘nde Hope van Dyne/Wasp karakteriyle tanınıyor. “Ant-Man” serisi ve “Avengers: Endgame” filmlerindeki performanslarıyla geniş bir hayran kitlesi edindi.

Evangeline Lilly Ant-Man
Evangeline Lilly Ant-Man

Lilly ayrıca Peter Jackson‘ın “The Hobbit” üçlemesinde Tauriel karakterini canlandırdı ve son iki film olan “The Hobbit: The Desolation of Smaug” ve “The Hobbit: The Battle of the Five Armies”‘de rol aldı.

İleriye Dönük Planlar

Lilly, geçtiğimiz yıl katıldığı “Happy Sad Confused” podcast’inde, Hugh Jackman‘ın “X-Men” serisine katılma teklifini ve Joss Whedon‘ın Wonder Woman‘ı oynama teklifini geri çevirdiğini açıkladı. “X-Men” teklifi, Jackman ve Lilly’nin rol aldığı 2011 yapımı “Real Steel”‘in çekimleri sırasında geldi. O sırada Lilly, “Lost” dizisini yeni tamamlamıştı.

“X-Men” teklifini reddetmesiyle ilgili olarak Lilly, “[Hugh] ‘Hey, X-Men’dekiler sana yaklaşıp yaklaşamayacağımı soruyorlar çünkü senin kimseyle konuşmayacağını biliyorlar. Seninle çalıştığımı biliyorlardı ve bir X-Men işi yapmanın ilgini çekip çekmeyeceğini merak ediyorlardı,” dedi. “Ben de ‘Hayır, ilgimi çekmiyor. İlgilenmiyorum’ dedim.”

Sosyal Medyada Duyurusu

Lilly, sosyal medyada yaptığı duyuruda, “Yeni bir sezon geldi ve ben HAZIRIM… ve MUTLUYUM” ifadelerini kullandı. Bu kararının arkasındaki nedenleri ve gelecekteki planlarını samimiyetle paylaştı.

Evangeline Lilly’nin Hollywood’dan ayrıldığını duyurduğu videoyu ve yazıyı aşağıdan izleyebilir ve okuyabilirsiniz. Bu yeni dönemde Lilly’nin insani yardım çalışmaları ve yazılarıyla nasıl bir etki yaratacağını hep birlikte göreceğiz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.