Sinema Haberleri

Ender’in Oyunu Filminin İlk Fragmanı Yayınlandı

enderin-oyunu-film-banner

Bilimkurgu edebiyatının en iyi örneklerinden biri olan Ender’in Oyunu (Ender’s Game) gözlerimize hitap etmeye hazır.

Usta yazar Orson Scott Card‘ın 1985 yılında yazdığı bu önemli eseri X-Men Origins: Wolverine filminin yönetmeni olan ve aynı zamanda aktör olan Gavin Hood beyazperdeye aktarıyor. Ve filmin ilk fragmanı da yayınlandı.

Enderin-oyunu-ilk-goruntuHugo ve Nebula Ödülü kazanan, 1999 yılında Modern Library En İyi 100 Roman listesinde olan ve American Library Association’s tarafından “Gençler İçin En İyi 100 Kitap” listesine alınan bu eseri beyazperde de ünlü oyuncular canlandıracak.

Son dönemde adını hem aldığı teknik oscarlar ile duyuran hem de fantastik türde başarılı bir film olan Hugo’nun başrol oyuncusu Asa Butterfield filmde Ender Wiggin’i canlandıracak. Harrison Ford ve Ben Kingsley gibi usta oyuncular da filmde önemli rollere sahipler.

Filmin konusu şöyle;

“Ender’s Game”, 2070 yılında geçen, fütüristik bir film. Dünyaya yapılan bir “yaratık” saldırısı sonrasında hayatta kalmak için savaşmaya başlayan insanlık, gezegenlerini ele geçirmeye çalışan “Buggers” isimli yaratıklara karşı büyük bir mücadeleye girişirler. Görevinde başarılı olmaya çalışan insanoğlu, bu dünyadışı yaratıkları yok etmek için özel olarak çalışacak olan IF isimli seçkin bir ordu kurar. Hikayemizin baş karakteri Andrew Ender Wiggin ise özel yeteneklere sahip bir çocuktur ve bazı çocuklar gibi o da gelecekte buggerlar’a karşı savaşması için özel olarak eğitilir. 

KKK Notu: Ender’in Oyunu, okuduğum en iyi bilimkurgu kitaplarından biri. Okumayanlara şiddetle öneririm.

İşte yayınlanan fragman:

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.