Sinema Haberleri

Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves’in Devam Filmi Yapılacak mı?

Masaüstü FRP tadında bir film sunacak olan Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves filmi çıkmadan devam yapımı ile ilgili yönetmenlerden ipucu geldi.

Gösterime girmesini iple çektiğimiz Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves filmini Jonathan Goldstein ve John Francis Daley birlikte yönetti. Amerika’da 31 Mart’ta, ülkemizde ise 7 Nisan‘da vizyona girecek yapımın bir devam filminin potansiyelinden bahsen Goldstein, eğer bir tane yapabilirlerse, buna uygun pek çok yer olduğunu söyledi.

Goldstein, “Henüz bununla ilgili bir adım atmadık. Ama bir tane daha yapacak kadar şanslıysak, o zaman gidilecek çok yer olduğunu düşünüyorum. Bir ya da iki yıl içinde nerede olduklarını görmek isteyeceğimiz harika karakterler yarattık. Filmde macera, aksiyon, komedi ve duygusallık var. Yani insanlar bu filmin sonunda gerçekten bir şeyler hissedecekler.” dedi.

John Francis Daley ise devam filmi ihtimali için, “Çok batıl inançlıyız. Bu yüzden bu konuda konuşmaktan hoşlanmıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Honor Among Thieves‘in başrollerinde Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis, Chloe Coleman, Daisy Head ve Hugh Grant yer alıyor. Bugüne kadar eğlenceli ve aksiyon dolu fragmanlarını gördüğümüz bu film bize, yönetmenler Jonathan Goldstein ve John Francis Daley‘in iyi DM’ler olup olmadığını söyleyecek. Eğer öyleyse, film bir hit olacak ve D&D devam filmleri yapmaya devam edecekler.

Yapımla ilgili haberlerimize aşağıdan göz gezdirebilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.