Sinema Haberleri

Dungeons and Dragons Filminin Çekimleri Tamamlandı

Dungeons and Dragons filminin yardımcı yönetmeni John Francis Daley, 2023 yılında vizyona girmesi beklenen filmin çekimlerinin tamamladığını söyledi.

Bilmeyenler için Dungeons and Dragons efsanesi beyaz perdeye geri dönüyor. Micheal Gillo‘nun hikayesini hazırladığını filmin senaryosu Jonathan Goldstein ve John Francis Daley‘nin kaleminden çıktı. Filmin yapımcılığını ise Stephen Davis, Brain Goldner ve Jeremy Latcham üstlendi.

Daley, geçtiğimiz cuma günü filmin çekimlerinin bittiğine dair bir işareti takipçilerine duyurdu.

Film Hakkında Neler Biliyoruz?

Filmin açıklanan kadrosunda Chris Pine, Michelle Rodriguez, Justice Smith, Rege-Jean Page, Sophia Lillis, Chloe Coleman ve Daisy Head gibi yıldızlar yer alıyor. Oyuncuların filmdeki rolleri hakkında pek bir bilgimiz yok.

Dungeons and Dragons Filminin Resmi Özeti

Roller hakkında şu anlık bildiğimiz tek şey Rege-Jean Page‘i bir Paladin rolünde izleyeceğimiz. Haziran ayında Varieyt ile yaptığı röportajda Page şu sözleri söylemişti:

Zamanımda bir sürü Dungeons and Dragons podcast’i dinledim. Bir ton JRPG ve temelde bundan çıkan şey oynadım. Gençken çokça Diablo oynardım, bu yüzden bir Paladin oynadığım gerçeğine alışığım, işte bu kadar biliyorum ve bir dereceye kadar bunun ne anlamı geldiğini biliyorum. Arkadaşlarımın Baldur’s Gate oynamasını izledim, bu yüzden ikinci nesil Dungeons and Dragoner gibiyim. Yeni dünyalar öğrenmek için Dungeons and Dragons’dan daha iyi veya daha büyük bir yer yok.

The Hollywood Reporter’a konuşan filmin yardımcı yönetmeni Jonathan Goldstein, planın filmin eğlenceli olması olduğunu belirtti. Filmin yapım süreci hakkında şunları söyledi;

Bu bir komedi filmi değil, ama insanların gerçekten içine girip maceraları izlemekten keyif alacağını düşündüğümüz birçok komedi unsuru ve karaktere sahip bir aksiyon-fantazi filmi.

Goldstein ise şunları söyledi,

Dungeons and Dragons oynayan insanlar ve birbirleriyle konuşma biçimleri açısından çağdaş olduğu fantazi türüne benzersiz bir bakış. Bu yüzden asla fantazi türünü taklit etmek ya da çileden çıkarmak istemedik. Ama daha önce görmediğimiz başka bir yol bulmak istedik. Filmin kendisine enjekte etmek istediğimiz çok fazla ruh var.

Dungeons and Dragons filmi hakkında hâla bilmediğimiz ve açıklanacak çok şey var. Tüm bunlar bir yana film için artık ciddi bazı adımların tamamlandığını bilmek güzel. Kötü olan yanı ise dört gözle beklediğimiz bu filmin en erken 3 Mart 2023 yılında vizyona girmesi planlanıyor. Filmin son halini görmemiz için daha çok bekleyeceğiz.

Sizler neler düşünüyorsunuz? Filmden beklentileriniz neler?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.