Oyun Haberleri

Netflix Games, Üç Yeni Oyun Duyurdu

Netflix Games üç yeni mobil oyun duyurdu ve bu oyunlar, şirketin oyun servisine abone olan kullanıcılar tarafından yakında iOS ve Android platformlarında oynanabilecek. Bu arada Netflix’in duyurmuş olduğu üç mobil oyun arasında şirketin ilk birinci şahıs nişancı oyunu da yer alıyor.

The Verge’ün haberine göre duyurulan yeni oyunlardan biri, eğitimsel bir rol yapma oyunu olan This Is A True Story. Bu mobil oyunda, ailesi için su bulmaya uğraşan Afrikalı bir kadının gerçek hikayesi anlatılıyor. Bu oyun, Charity: Water adlı yardım kuruluşunun iş birliğiyle mobil oyun geliştiricisi Frosty Pop tarafından geliştirildi.

Shatter Remastered, ilk olarak 2009 yılında PlayStation 3 konsolu için piyasaya sürülen popüler tuğla kırma oyununun güncellenmiş versiyonu. Into The Dead 2: Unleashed, dalga halinde gelen zombi saldırılarından kurtulmanız gereken birinci şahıs nişancı oyunu.

This Is A True Story ve Shatter Remastered, önümüzdeki Salı günü oyuncuların beğenisine sunulacak. Bununla birlikte Netflix, Into The Dead 2: Unleashed mobil oyununun ise yakında kullanıma sunulacağını ifade etti.

Netflix Games geçtiğimiz Kasım ayında mobil oyun servisini kullanıma sunduğundan beri yavaş yavaş mobil oyun kütüphanesini genişletiyor. Bu oyunlar arasında popüler mobil yarış oyunu serisinin yeni oyunu Asphalt Xtreme ve bir League of Legend yan oyunu yer alıyor.

Bunların yanı sıra şirket geçtiğimiz aylarda Oxenfree oyununun geliştiricisi olan oyun stüdyosu Night School’u bünyesine katmıştı. Bu ayın başında ise Finlandiyalı mobil oyun geliştiricisi Next Games’i 72,08 milyon dolar karşılığında satın aldı.

Kaynak: Technopat

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.