Sinema Haberleri

Darth Vader, Yeni Star Wars Filmlerinde Gözükecek Mi?

Star Wars serisinin efsane karakteri Darth Vader‘ın, Rogue One’ın son dakikalarında boy göstermesiyle hangimiz ekrana çığlık atmadık? Belki çığlıklarımız Disney yetkilileri tarafından duyulmuş olabilir.

Spencer Wilding, çok az bir süre Darth Vader kostümüyle karşımıza çıkmış olmasına rağmen orijinal üçlemenin büyülü karakterini başarıyla sergilemişti. Hali hazırda kötü adamları oynamaktan zevk alan Wilding’in, sıradaki Star Wars filmlerinde rol alabileceği ortaya çıktı.

Bu haber biraz zorlama ama hikaye şu:

Star Wars heyetini konuk edecek Fandom Fest Convention’ın yaptığı açıklamaya göre Darth Vader’ı canlandıran Spencer Wilding, bu yılki etkinliğe katılmayacak. Açıklama ise şu şekilde, “Spencer Wilding, Star Wars Evreni’nin yeni filminde çalıştığı için bu yıl etkinliğe katılamayacak. Ancak önümüzdeki yıl aramızda olacak.”

Şimdi, şu sıralar çekimi devam eden hangi Star Wars filmi var? Tabii ki Han Solo’nun gençliğini anlatan film. Han Solo filminin ağırlıkla Revenge of the Sith ve A New Hope filmleri arasındaki dönemde geçeceği düşünülürse, Darth Vader’ın bu filmde gözükebilecek olması çok makul. Öte yandan Wilding, filmdeki başka bir kötü karakteri canlandırıyor olabilir.

Şu an için resmi bir açıklama yok ama Han Solo filminde, az da olsa Darth Vader görsek güzel olurdu.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.