Oyun Haberleri

Neverwinter İçin Yeni İnfografik

neverwinter-sehir-banner

Cryptic Studios ve Perfect World, Neverwinter oyuncularının Curse of Icewind Dale modülü ile gelecek olan yeni savaş alanlarını denemelerini sabırsızlıkla bekliyorlar.

Bazen geriye dönük rakamlara bakmak çok faydalı olabiliyor. Oyuncu odaklı oyun geliştiricisi Crytptic Studios ve yayıncı Perfect World, karar verme aşamasında bu rakamları göz önünde bulunduruyorlar.

Bazı rakamlar anlamlı ve güçlü bazıları ise eğlenceli olup son yayınlanan Modül Shadowmantle’dan bu yana alınan istatistikler doğrultusunda inforgrafik olarak sunulmuştur.

İnfografiğe gözatarak kaç adet yeni karakter oluşturulmuş, en çok oynanan sınıflar hangileri gibi bilgileri öğrenebilirsiniz. En çok oynanan sınıfı mı oynadığınızı düşünüyordunuz? Artık hangisi en çok oynanıyor görebilirsiniz.

Eş bulma sisteminin PvP karşılaşmalarında etkili olacağını mı düşünüyordunuz? Perfect World ve Cryptic Studios bu durumu gözlemleyebilmek adına PvP karşılaşmalarında yaşanan ölümlerin istatisklerini alarak, Neverwinter’da Player versus Player sisteminin popülerliğini gözler önüne serdi.

Silah Altına Çağrı etkinliikleri sırasında zindan sıralarına girmek daha mı zor geldi? Bunun sebebi oyuncuların çarpışma etkinliklerine yoğun talep göstermesinden kaynaklanmaktadır. Harika ödüller ve eğlenceli hafta sonu etkinlikleri oyuncular arasında büyük rağbet görüyor. Özellikle Kış Festivali gibi sezon etkinliklerinde çok sayıda göz kamaştırıcı Simril Işığı biriktirildi.

neverwinter-infografik

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.