Sinema Haberleri

Disney’in Kötü Cadısı Maleficent

Maleficent Film

Uyuyan Güzel masalının kötü cadısı Maleficent geri dönüyor!

Daha önce 1959 yılında Disney tarafından sinemaya uyarlanan “Sleeping Beauty” (Uyuyan Güzel) filminde ejderha olarak da karşımıza çıkan kötü cadı Maleficent kendi filmiyle geliyor.

Maleficent-black-dragonMaleficent’ı Angelina Jolie’nin canlandırdığı filmin 30 Mayıs’ta vizyona girmesi bekleniyor. Bu bekleyiş sürerken de Disney yeni bir fragman yayınladı.

Filmin özeti ve detayları şöyle;

Klasik Uyuyan Güzel masalına hiç kötünün tarafından bakmayı denediniz mi? Barışçıl bir orman krallığında büyüdüğü için huzurlu bir hayata sahip olan Malefiz , görkemli siyah kanatlara sahip güzel, saf ve genç bir kadındır, ta ki bir gün insanlardan oluşan istilacı bir ordu gelip, topraklarının düzeni tehdit edene kadar… Malefiz, topraklarının koruyucusu olur ama acımasız bir ihanete uğrayınca o saf kalbi taşa dönüşür.Maleficent’ın bu kadar kin ve öfke dolu olmasının nedeni budur, Aurora’yı 100 yıllık bir ölüme mahkum etmesinin nedeni de budur. Bu lanetin hikayesini anlatan filmin yönetmenliğini Robert Stromberg üstlenirken, başrol Maleficent karakterini Angelina Jolie canlandırıyor. Genç prenses ise Elle Fanning oynarken kendisine kadroda Sharlto Copley, Miranda Richardson, Sam Riley, Kenneth Cranham gibi tecrübeli oyuncular eşlik ediyor.

İşte Maleficent’ın yeni fragmanı:

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.