Sinema Haberleri

Disney, Yeniden Çevrilen Filmlerinden 7 Milyar Dolar Kazandı!

Kendi başına kocaman bir ekonomi haline gelen Disney, yeniden çektiği filmlerden elde ettiği gelir dudak uçuklatacak cinsten.

CNBC’de yer alan bilgiye göre, Disney 2010 yılından beri çektiği filmlerinden çok büyük para kaldırmış. Yıllar yıllar öncesinde çekilen çizgi film ve filmleri yeniden uyarlama macerasında, firmanın toplamda 7 Milyar Dolarlık bir kazanç sağladığı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz yıllarda Alice in Wonderland, Cinderella, The Jungle Book, Oz The Great and Powerful, Beauty and the Beast, Dumbo, Aladdin ve Lion King gibi yapımlar yeniden çevrilerek beyaz perdeye aktarıldı. Bu filmlerdeki öncelikli amaç Disney’in kendi elinde bulundurduğu önemli oyuncuları farklı yapımlarda rol vermek üzerineydi. Ayrıca birçok ünlü yönetmenle anlaşıp eskilerin filmlerini gerçek oyuncularla çekme fırsatı yakalamışlardı.

Önümüzdeki yıllarda da bu yeniden çevrilen filmlerin ardı arkası kesilmeyecek gibi duruyor. Asıl sorun ise bu çekilen filmlerin orijinal ruhu pek yansıtamaması ve film eleştirmenleri tarafından ortalama yorumlar toplamasıydı. Yine de Disney bu filmleri çekmeye devam etti.

Peki bu filmler nereye kadar devam edecek? Eldeki yeniden çekilen filmler bittikten sonra ne yapacaklar? Bu noktadan sonra yeniden çekilen filmleri yeniden çekmeye başlarlarsa iş garip bir yere gidecek gibi duruyor. Orijinal yapımlarla karşımıza çıkmaları şart.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.