Sinema Haberleri

Disney, Yeni Herkül Canlı Filmi İçin Onay Verdi

Disney animasyonlarının Live-action yorumlarının en yenisi için Herkül seçildi. Yapımcı ekibin başında da Russo Kardeşler var.

1997 yılında yayınlanan Hercules, ülkemizde yayınlanan ismiyle Herkül, yeniden uyarlanmaya hazırlanıyor. Disney tarafından onaylanan habere göre filmin yapımcı kadrosunda Avengers: Endgame’in arkasındaki ikili Russo Kardeşler olacak.

Ne kadar gariptir ki, Disney çizgi filmleri arasında en az getirisi olan filmlerden biri Herkül olmuştur. Ancak ne hikmetse, sanırım Herkül karakterini Tarkan’ın seslendirmesiydi, ülkemizde çok sevilen bir çizgi filmlerden biri olmuştu.

Herkül’ün 12 Büyük Görevi

Uyarlamanın arkasında Russo Kardeşler’in olması umut vaad ediyor. Senaryo kısmını ise The Expandables aksiyon serisini yaratan ve Godzilla, Zombieland: Double Tap, Wonder Woman 1984 gibi yapımların arkasında olan Dave Callaham üstelenecek.

Şu an için kadro tercihi konusunda bir açıklama yok. Ancak inatçı Satyr Phil’in Danny DeVito tarafından tekrar canlandırıldığını görmek isterdim.

Ayrıca bu proje birkaç yıl daha önce planlanmış olsaydı Hades rolünü de Tim Curry’nin layığıyla yerine getireceğini aklıma sokan sevgili eşim Özlem Şen’e de buradan sevgilerimi iletiyorum. Ne yazık ki Tim Curry, geçirdiği felç sonrasında beyaz perdeye veda etmek zorunda kalmıştı.

Önümüzdeki aylarda düzenlenmesi planlanan ancak COVID-19 salgını yüzünden askıya alınan Disney Expo’da, Herkül filmi hakkında yeni bilgilere ulaşabilirdik. Belki de online olarak düzenlenecek olan etkinlik yeni bilgilere de ışık tutacaktır.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.