Sinema Haberleri

David Koepp’e Göre Indiana Jones 4’teki Uzaylılar Hataydı

Hollywood’un tecrübeli senaristlerinden David Koepp, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull‘daki hatalar konusunda açıklamada bulundu.

Script Apart isimli bir podcast’e katılan David Koepp ne demiş peki?

Filmde uzaylı benzeri canlıların olması fikrine asla sıcak bakmamıştım ama karşımda Steven Spielberg ve George Lucas gibi iki ağır abi vardı ve onlar bu fikre sıcak bakıyorlardı. Benim elimde farklı bir malzeme vardı ancak onlar kabul etmediler. Benimki daha iyiydi demek istemiyorum (kıvır seni Koeppek) ama filmin en çok eleştiri alan kısmı uzaylılardı ve hayranların büyük çoğunluğu bir Indiana Jones filminde uzaylı görmeleri gerektiğini düşünmüyorlardı. Oldukça adil ve haklı bir istek aslında.

Bu açıklamalar kimseyi şaşırtmayacak elbette, sonuçta Indiana Jones‘nin en zayıf hikayesini kaleme aldı Koepp ve film vizyon gördüğünde eleştiri yağmuruna tutuldu. Aradan geçen bunca seneden sonra ”Evet, hikayedeki uzaylıları hiç koymasaydık keşke” diyerek yırtması pek mümkün değil.

Serinin Harrison Ford’u son kez Indy olarak karşımıza çıkaracak olan son filminin yazar ekibinde de yer almıyor Koepp ve bu koltuğu James Mangold, Jez Butterworth ve John-Henry Butterworth’e bırakmış durumda.

30 Haziran 2023 vizyon tarihine sahip yeni Indy filminin yönetmen koltuğunda da ilk kez Spielberg dışında biri oturacak. Tecrübeli sıcaklık içeren koltuğu devralan isim ise senaryo kısmında da yer alan ve gayet sıkı bir filmografisi olan James Mangold.

Sabırsızlıkla beklediğimiz film hakkındaki son iddialar doğruysa, 2023 model Indiana Jones ünlü besteci John Williams ve Harrison Ford’un emekliliğe geçmeden önceki son işleri olacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.