Video Galeri

Samaritan: Sylvester Stallone Süper Kahramanlığa Dönüyor

Amazon Prime‘ın yeni filminde Sylvester Stallone, Samaritan olduğu günlere dönüyor. 26 Ağustos‘ta yayınlanacak filmin fragmanı yer yer Hancock ve Unbreakable‘ı anımsatır gibi oluyor.

Zira Slyvester Stallone’un karakteri ile Sam Cleary’nin fragmandaki sahneleri Unbreakable’daki baba-oğul ilişkisini andırıyor. Ancak fragmanın Unbreakable gibi karanlık bir atmosfer yerine komik ve hafif bir atmosferi tercih ettiğini görüyoruz. Bu yüzden aklıma Hancock ile bu problemli kahramanın hayranı Aaron da geldi.

Kısacası Samaritan’ın emekliliğinin ardından süper kahramanlığa yeniden soyunan yaşlıca bir adam ve ona hayran olan küçük bir çocuğun ilişkisine odaklanacağını söyleyebiliriz. Filmden beklentim de eğlenceli ama zihnimize kazınmayacak bir hikaye sunması. Yine de dilerim ki tahminimi boşa çıkararak bize Unbreakable gibi kültleşecek bir film armağan ederler.

İlgili Makaleler

Filmin fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

YouTube player

Julius Avery‘nin yönetmenliğini yaptığı filmin senaryosunu Bragi F. Schut kaleme alıyor.

Sylvester Stallon’a da Sam rolüyle Javon ‘Wanna’ Walton eşlik ediyor. Walton’ı yakın zamanda Euphoria ve The Umbrella Academy dizilerinde izleme şansımız olmuştu. The Umbrella Academy’nin üçüncü sezonunda Diego’nun oğlu rolüyle karşımızdaydı.

Samaritan’ın konusu şu şekilde:

13 yaşındaki Sam Cleary, gizemli ve münzevi komşuları Mr. Smith’in gizli bir efsane olduğundan şüphelenir. 25 yıl önce Granite City’nin süper güçlü kahramanı Samaritan, düşmanı Nemesis ile bir depoda karşı karşıya gelmesinin ardından ortadan kaybolmuştur. Çoğu kişi Samaritan’ın alevlere kurban gittiğine inansa da Sam’in de dahil olduğu bir grup insan onun hâlâ hayatta olduğunu umut etmeyi bırakmaz. Şehirde suç oranlarının yükselişe geçmesiyle birlikte Sam, gizemli komşusunu gün yüzüne çıkmaya ikna etmeyi kendi görevi sayar.

Samaritan, 26 Ağustos’tan itibaren Amazon Prime Video üzerinden seyre açık olacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.