Sinema Haberleri

Martin Freeman’ın Civil War Filmindeki Rolü Belli Oldu

captain-america-civil-war-iron-man

Hobbit filmlerinin usta hobbiti Bilbo Baggins’i, Sherlock dizisinde Doktor Watson’ı canlandıran usta oyuncu Martin Freeman‘ın yeni Marvel filmi Civil War‘da oynayacağı karakter açıklandı.

Yaklaşık 9 ay önce Martin Freeman’ın Civil War filmi kadrosuna katıldığını duyurmuştuk. Şimdi kimi canlandıracağı da belli oldu.

Martin Freeman, Wakanda’daki Amerikan temsilcisi Everett Ross‘u oynayacak.

martin-freeman-everett-rose

Everett Rose da kim?

Daha önce adını hiç duymamış olabilirsiniz. Hatta, “Adını bile duymadığımız bir karakteri neden ünlü bir oyuncu canlandırıyor,” diye düşünebilirsiniz de. Rose, bir süper kahraman değil fakan Wakanda temsilciliği size bir şeyler çağrıştırıyor olabilir. Evet; Everett Rose, Wakanda’nın kralı T’Chaka’nın oğlu olan Black Panther‘ı süper kahramanlar ekibine katan kişidir. Bu nedenle film için de önemli bir karakter olacak çünkü filmde Black Panther‘ı da göreceğiz.

Yeni yayınlanan görselde Martin Freeman’ın, Emily Van Camp’ın canlandırdığı Sharon Carter’ın yanında duruyor olması da ilginç olan durumlardan biri. Sharon Carter’ın harabeden sağ çıkıp çıkmadığını bilmiyoruz fakat anlaşılan bu filmde bunu göreceğiz.

martin-freeman-everett-rose-resim

Uzun zamandır heyecanla beklenen, Captain America ve Iron Man’in ekiplerinin karşı karşıya geleceği Captain America: Civil War filmi 6 Mayıs 2016‘da vizyona girecek!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Tutkulu bir süper kahraman hayranı ve düzenli bir çizgi roman okuyucusu olarak 2016 bahar-yaz aylarında gösterime girecek filmlerden görmeyi en çok arzuladığım Civil War’un kadrosunda haddi hesabı olmayan bir hayranlık beslediğim gerek oyunculuğuyla gerekse karizmasıyla gönlümde kalıcı bir taht sahibi olmuş M. Freeman’ı barındıran bu Marvel ÇR tarihinin en büyük olaylarından birine şahit olacağım için über heyecanlıyım. Gerçekten öyle böyle değil. Ayrıca Rostt’a dair umarım üstün köründen ziyade daha kapsamlı ve güzel bir ‘tanıştırma sekansı’ hazırlamışlardır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.