Dizi HaberleriVideo Galeri

3 Cisim Problemi Yeni Fragmanı Yayınlandı!

Netflix, Game of Thrones’un yaratıcıları David Benioff ve D.B. Weiss‘ın, Liu Cixin‘in aynı isimli roman üçlemesinden uyarladığı 3 Cisim Problemi (3 Body Problem)’nin yeni fragmanını paylaştı. Sekiz bölümden oluşan dizi, 1960’lı yıllarda alınan önemli bir kararın yankılarını uzayı ve zamanı aşarak günümüze taşıyor.

Yönetmen ve Oyuncu Kadrosu

2021 yılında Oscar’a aday olan Derek Tsang’ın yönettiği dizinin oyuncu kadrosunda Jovan Adepo, John Bradley, Liam Cunningham, Eiza González, Jess Hong, Marlo Kelly, Alex Sharp, Sea Shimooka, Zine Tseng, Saamer Usmani, Benedict Wong, Jonathan Pryce, Rosalind Chao, Ben Schnetzer ve Eve Ridley gibi isimler yer alıyor.

YouTube player
Fragmanı Youtube üzerinden izleyebilirsiniz

Konusu

İnsanlık, doğanın kanunlarını altüst eden büyük bir tehdit ile burun buruna gelince bir grup bilim insanı güçlerini birleştirerek “Oxford Beşlisi”ni oluşturuyor. Dizide, izleyiciler geçmişten günümüze uzanan gizemli bir bilmeceye davet edilirken, 3 Cisim Problemi’nin 21 Mart 2024’te tüm dünyayla aynı anda yalnızca Netflix’te yayınlanacağı belirtildi.

Dizi Hakkında Detaylar:

  • 1960’larda Çin’de başlayan bir hikaye: 1960’larda Çin’de yaşayan genç bir kadının aldığı önemli bir karar, uzay ve zamanı aşarak günümüzde yaşayan bir grup bilim insanında yankı bulur.
  • Doğa kanunları altüst oluyor: Doğa kanunları gözlerinin önünde altüst olmaya başlayınca, birbirine sıkı sıkıya bağlı bir grup seçkin bilim insanından oluşan bu ekip güçlerini insanlık tarihinin en büyük tehdidine karşı koymak üzere korkusuz bir dedektif ile birleştirir.
  • Yönetmen ve senaristler: Dizinin yönetmenliğini Derek Tsang üstlenirken senaryosunu David Benioff, D.B. Weiss ve Alexander Woo kaleme aldı.
  • Oyuncu kadrosu: Jovan Adepo, John Bradley, Liam Cunningham, Eiza González, Jess Hong (Jin Cheng), Marlo Kelly, Alex Sharp, Sea Shimooka, Zine Tseng, Saamer Usmani, Benedict Wong, Jonathan Pryce, Rosalind Chao, Ben Schnetzer, Eve Ridley
  • Yapımcılar: David Benioff, D.B. Weiss, Alexander Woo, Bernadette Caulfield, Rian Johnson, Ram Bergman, Nena Rodrigue, Lin Qi, Zhao Jilong, Brad Pitt, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Rosamund Pike, Robie Uniacke

3 Cisim Problemi, 21 Mart 2024‘te tüm dünyayla aynı anda yalnızca Netflix’te yayınlanacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.