Sinema Haberleri

Captain America: Civil War’dan Pek Çok Bilgi Geldi

captain-america-civil-war-banner

Şimdiye kadar Captain America: Civil War setinden birçok fotoğraf ve haber gördük. Bugün gelen yeni haberlerde ise şimdiye kadar hakkında pek konuşulmamış karakterlerle ilgili birçok detay yer alıyor.

Şimdiden uyaralım. bundan sonrası ağır spoiler içeriyor.

Black Panther, Captain America – Tony Stark sürtüşmesinden ayrı olarak, kendi görevinin peşinden koşacak. Tek başına Winter Soldier’ın peşine düşeceğine dair dedikodular var fakat bu bilgi henüz kesinlik kazanmış değil. Haberde yer alan bir diğer bilgiye göre, direkt savaşa dahil olmasa bile Black Panther, Iron Man’in tarafında yer alacak ve filmin ilerleyen dakikalarında Captain America’yla karşı karşıya gelecek. Haberde konuyla ilgili tam olarak şunlar yazıyor: “Captain ile Black Panther arasındaki kapışmada, Panther’ın Captain America’nın kalkanını kolayca bir kenara attığını görüyoruz, bu da Panther’ın çevikliğinin Steve Rogers için büyük bir tehdit oluşturduğunu gösteriyor. Iron Man’in Captain America’yı yenmek için Black Panther’a ihtiyacı var.”

black-panther

Black Panther’ın kıyafetinin tamamen Vibraniumla kaplı olacak olması hiçbirimizi şaşırtmıyor. Çünkü Vibranium, Black Panther’in ana vatanı Wakanda’da bolca bulunan bir madde. Kıyafetin yanında Panther’i “Stark elinden çıkma gibi gözüken” bir jetin kontrolünde de göreceğiz.

Hawkeye ve Ant-Man’i de kıyafet konusunda bazı yenilikler bekliyor. Hawkeye’ın kıyafeti “daha da morlaşırken”, Ant-Man’i solo filminden daha modern bir kostüm içinde göreceğiz. Ayrıca filmde Ant-Man’i Tony Stark ve takımının karşısında Giant Man formunu almışken görme fırsatımız da olacak.

marvel-civil-war

War Machine de kıyafet açısından yükseltme alacak olan isimlerden. Filmde, daha önce görmediğimiz yeni bir zırhla karşımıza çıkacak olan War Machine’in bu yeni zırhına yeni silahlar da eklenecek.

Falcon’a gelince, kıyafetine bileklik şeklinde lazerler ve kancalar eklenecek. Ayrıca kendisine telepatik olarak bağlı olan sağ kolu Redwing’i filmde görüp görmeyeceğimiz sorusuna gelince, hem göreceğiz hem de görmeyeceğiz. Cevap tamamen izleyicinin bakış açısına bağlı. Biraz daha açıklamak gerekirse, Redwing her zamanki gibi Falcon’ın yanında yer alacak ama telepatik olarak ona bağlı olan bir kuş olarak değil, bir robot olarak.

civil-war

Ve son olarak, nihayet Captain America’yı çizgi romanlardan alışkın olduğumuz orijinal zırhının içinde görebileceğiz. Bu çoğumuzun Captain America Marvel Sinematik Evreni’ne katılışından beri beklediği bir şey.

Yeni haberler şimdilik bu kadar. Genellikle kahramanların ne giyeceğiyle ilgili detaylar olsalar da, yine de heyecanımızı taze tutmak için bu kadarı bile yeterli.

Captain America: Civil War, 6 Mayıs 2016‘da vizyona girecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. ee captain america bir başına kalmış, herkez iron man yanında. dedeye sahip çıkalım yalnız

  2. Captain America’yı oldum olası sevmem zaten itici bir kahraman olarak geliyor. Filmde en çok merak ettiğim konu ise Spider Man’in olup olmayacağı, olursa da nasıl bir rolde olacağı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.