Sinema Haberleri

Carrie Fisher, Ölümünün Yıllar Sonrasında Walk of Fame’deki Yerini Alacak

Beklenmedik bir kalp krizi ile kaybettiğimiz, Star Wars’un prensesi Carrie Fisher, ölümünün yıllar sonrasında, 4 Mayıs Kutlamaları ile beraber Walk of Fame‘de bir yıldıza sahip olacak.

Uzun yıllar boyunca psikolojik tedaviler gören, alkol problemi ile boğuşan, zaman zaman inzivaya çekilip adından sanından haber alınamayan Carrie Fisher, 2016 yılında kalp krizi sebebiyle hayata gözlerini yummuştu. Star Wars hayranları için çok özel bir yere sahip olan Fisher, son olarak Disney’in Star Wars Üçlemesi’nde yer almış, Rise of the Skywalker filmi de hatırasına saygı duruşunda bulunmuştu.

Sadece Star Wars için değil sinema için de önemli bir yere sahip olan Carrie Fisher için 4 Mayıs 2023 tarihinde özel bir törenle, Walk of Fame’de adına özel bir yıldız hazırlanacak. Bilmeyenler için bilgi geçmek gerekirse, Hollywood Bulvarı’nda bulunan meşhur caddede, sinema, sanat, tiyatro gibi görsel alanlarda önemli işlere imza atmış kişilerin adına özel yıldızlar kaldırıma işleniyor.

4 Mayıs kutlamaları için Carrie Fisher’ın da isminin bu bulvardaki bir kaldırım taşına verileceği açıklandı. Projeyle ilgilenen Ana Martinez,Hayranların en sevdikleri prenses Carrie Fisher’ın da ikonik Hollywood Walf of Fame’de bir yıldızla onurlandırılacağını duyurmak isterim. Carrie, bu tarihi kaldırımda, Star Wars’taki rol arkadaşları Mark Hamill ve Harrison Ford’a katılacak. Yıldızının birkaç metre uzağında da efsanevi annesi Debbie Reynolds’ın yıldızına da yakın olmasını eklemekten mutluluk duyuyorum.” sözlerine verdi.

Biz oralarda olamayacağız büyük ihtimalle ancak 4 Mayıs tarihinde oranın yerel saati ile 11.30’da düzenlenecek özel törenle, 2.754. yıldız olarak bulvardaki yerini alacak Carrie Fisher.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.