Sinema Haberleri

Bill Murray, Ghostbusters: Afterlife Hakkında Konuştu

Bir televizyon programına katılan Bill Murray, yeni Ghostbusters filminde yer almayacak Rick Moranis ve Harold Ramis hakkındaki düşüncelerini dile getirdi.

80li ve takibindeki 90lı yıllarda muhteşem komedi filmlerine imza atmış Bill Murray’ın bir başka önemli özelliği de Ghostbusters ekibinin bir parçası olması. Nam-ı değer Venkman, serinin devamı hakkındaki düşüncelerini de ilk defa dile getirdi.

Ellen’a katılan Bill Murray, Ghostbusters: Afterlife üzerinden gelen soruları cevapladı. Oyunculuğu bırakan Rick Moranis ve hayatını kaybeden Harold Ramis’in, eksikliğini hissettiğini dile getirdi.

Murray, “İki büyük isim filmde yok. Rick Moranis ve Harold Ramis filmde yok. Birçok nedenden ikisinin de eksikliği hissediliyor. Yaratım sürecindeki eğlenceli etkileri yadsınamaz bir gerçek. Fakat Harold, filmin hikayesinde yer alıyor. Bu yüzden ilginç bir iş olacak.” şeklinde bir açıklamada bulundu.

Hayaletler üzerinde araştırma yapan hafif kafayı kırmış Eron Spengler’ı canlandıran Harold Ramis, Ghostbusters’ın yaratıcılarından biriydi. 2014 yılında hayatını kaybeden Ramis, Dan Aykroyd ile birçok önemli filmin yazarlığını yapmıştı. Özellikle Ghostbusters ve Groundhog Day işlerindeki başarısı unutulmamalı.

Harold Ramis ve Rick Moranis

Rick Moranis ise 80ler’in parlayan komedi yıldızlarından biriydi. Ancak eşini zamansız bir şekilde kaybetmesinin ardından, çocuklarını daha iyi yetiştirebilmek adına oyunculuk kariyerine veda etmişti.

Bu iki ismin Ghostbusters ekibindeki önemli rollerini elbette serinin hayranları olarak unutmayacağız. İkisinin haricinde orijinal kadroda bulunan Bill Murray, Dan Akyroyd, Ernie Hudson, Annie Potts ve Sigourney Weaver gibi ünlü oyuncular Afterlife filminde karşımıza çıkacaklar.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.