Sinema Haberleri

Ben Affleck, Batman Filmiyle Sorun Yaşıyor

Ünlü aktör Ben Affleck, Batman’i son ve başarıyla canlandıran oyuncu olarak gönüllerimizde taht kurmuştu ancak son dönemde yeni Batman filmiyle ilgili sorunlar yaşıyor.

Ben Affleck, yeni çekilecek olan solo Batman filminin hem yönetmen koltuğunda oturacak hem de filmin senaryosunu yazacak. Üstüne bir de Batman’i oynayacak derken neredeyse yeni Batman filmini tek başına bizlere sunacak.

Geçtiğimiz günlerde The Guardian’a verdiği röportaj ise Ben Affleck’in The Batman filmine olan ilgisini kaybettiğini gözler önüne serdi. Röportajda; “Yönetmenlik ve senaryonun bir arada olması güzel fakat elimizde henüz bir senaryo yok ve hiçbir hazırlık yok. Eğer bunlar gerçekten benim için ‘mükemmel’ bir şekilde bir araya gelmezse bu filmi yapmam,” dedi.

Ben Affleck’in yapım konularında hassas olduğu bilinen bir şey fakat bir Batman filmini çöpe atmak için gerçekten bazı sorunlar olması lazım. Affleck’in titiz çalışması sebebiyle film için bir vizyon tarihi bile belirlenmemişti, bu sayede kendisi de rahat çalışabilecekti. Görünen o ki vizyon tarihinin verilmesi için bir süre daha bekleyeceğiz… tabii film vizyona girecekse!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Argo ve The Town gibi filmlerden sonra kendine güveni vardı ama Live by Night filmine gelen ortalama eleştirileri cesareti kırmış gibi görünüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.