Makaleler

Marvel’ın En Süper 10 Kızı

marvel-woman-kadin-banner

Marvel sayfalarında erkek karakterler kadar bayanlar da var. Hem de bazıları erkeklere taş çıkaracak cinsten.

İkinci Dünya Savaşı’nda ülkede sadece kadınlar kalıp çalışmaya devam ettikleri için bir nevi motivasyon için yaratılmaya başlamış kadın süper kahramanlar. Biz de onların en güçlülerine bir göz atalım.

10. The Invisible Woman

susan-storm-invisible-woman

Diğerleri kadar farklı güçlere sahip olmasa da, Susan Richards bulunduğu grupta her daim göreve katkı sağlayan biri. Evet belki sadece görünmez olmak tek başına harikalar yaratmayabilir ama Fantastik Dörtlü’de onun gibi birine ihtiyaç var. Güzelliğine de kimsenin laf edeceğini düşünmüyorum.

9. She-Hulk

she-hulk

Hepimizi imrendiren, yıllarca spor yapsak ulaşamayacağımız kaslara sahip korkutucu bir abla Jennifer Walters. Zaten Hulk’un ne derece güçlü olduğunu bilmeyen yok. Bir de bu güce bir bayanın sahip olduğunu görmek biraz korkutucu. Ciddi ilişki yaşamak veya kalbini kırmak istemeyiz.

8. Storm

storm

Cyclops mavi taytıyla takımın başında değilken liderlik her zaman Storm’dadır. Afrika’nın bağrından kopmuş gelmiş, hem çok güçlü hem de çok saygı duyulası bir karakter Storm. Halle Berry kısa saçlarıyla bizi üzmüş olsa da biz uzun beyaz saçlarıyla Storm’u seviyoruz hâlâ.

7. Emma Frost

emma-frost

Tamamen magazine oynayan bir ruh hali içinde Emma Frost. Cyclops’la yasak aşklar, açık saçık giyinmeler hep bunu gösterdi bizlere. Ama hem güçlü hemde seksi. Listemizde yeri var yani.

6. Molly Hayes

molly-hayes

14 yaşında küçük bir kız çocuğu imajı altında yatan dayakçılık budur işte. Hatırlarsanız bir video var, ablasına bilgisayar başında tokat atan küçük bir kızla ilgili. Molly’de öyle işte. Harika bir insanüstü güce sahip.

Bu İçeriğe Oy Verin

1 2Sonraki sayfa

İlgili Makaleler

6 Yorum

  1. Kusura bakmayın ama yaptığınız listeler, yorumlar, açıklamalar falan gerçekten çok kalitesiz ve yetersiz. Detaya girmeden sadece şunu söyleyeyim ‘Evet belki sadece görünmez olmak tek başına harikalar yaratmayabilir…’ demişsiniz ama Sue Storm görünmez force field yaratabilir, yarattığı force fieldin üzerinde uçabilir hatta bir insanı içeriden bile patlatabilir. Biraz araştırma yapıp da bilgiledirin lütfen insanları….

  2. Benim de listemde Rogue bir numara olurdu, ama Jean Grey ve Scarlet Witch gibi “omega level” kadin kahramanlarin listede olmayisi bence bir eksiklik ;) O seviye olmasalar da Psylocke, Carol Denvers, Lorna “Polaris” Dane, Kitty “Shadowcat” Pryde, Wasp (belki ek olarak Jessica Drew) da saygiyi hakkederler.

  3. bir mistik im olsun yeter. diğerlerinin sekline girebiliyor nasılsa. amman sabahlar olmasın :D

  4. İnanılmaz yavan bir liste olmuş. Karakter açıklamalarınız “üff çok seksi”den öteye gitmemiş. She-Hulk’ın aynı zamanda avukatlık yaptığını, Invisible Women’ın görünmez olmaktan çok daha fazla şey yapabildiğini atlamışsınız herhalde. Ve sıralamaya bakınca Black Cat’in galaksinin en tehlikeli suikastçilerinden sayılan Gamora’dan, dahiyane ve bir süre X-Men lideri olan Kitty Pryde’dan, Marvel’ın en karakter sahibi tam bir rol modeli olan kahramalarından Captan Marvel’dan, övmeye ihtiyaç bile duyulmayan Jean Grey’den, güçleriyle dünyayı değiştiren şeyler yapan Scarlet Witch’den, Asgardlı bir tanrı olan Valkyrie’den ve daha nicelerinden üstün olarak görüyorsanız gerçekten düpedüz yanılıyorsunuz.
    tldr; ergence ve eksik açıklamalar, kötü listeleme, atlanmış inanılmaz çok karakter 2/10

  5. İnanılmaz yavan bir liste olmuş. Karakter açıklamalarınız “üff çok seksi”den öteye gitmemiş. She-Hulk’ın aynı zamanda avukatlık yaptığını, Invisible Women’ın görünmez olmaktan çok daha fazla şey yapabildiğini atlamışsınız herhalde. Ve sıralamaya bakınca Black Cat’in galaksinin en tehlikeli suikastçilerinden sayılan Gamora’dan, dahiyane ve bir süre X-Men lideri olan Kitty Pryde’dan, Marvel’ın en karakter sahibi tam bir rol modeli olan kahramalarından Captan Marvel’dan, övmeye ihtiyaç bile duyulmayan Jean Grey’den, güçleriyle dünyayı değiştiren şeyler yapan Scarlet Witch’den, Asgardlı bir tanrı olan Valkyrie’den ve daha nicelerinden üstün olarak görüyorsanız gerçekten düpedüz yanılıyorsunuz.
    tldr; ergence ve eksik açıklamalar, kötü listeleme, atlanmış inanılmaz çok karakter 2/10

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.