Sinema Haberleri

Beetlejuice 2, Johnny Depp’le Yapım Aşamasında Olabilir

Söylentiler doğruysa 30 seneyi aşkın süredir beklenen devam filmi saflarına Johnny Depp‘i de katarak geri dönüyor.

Dönem dönem yapım sürecine başlandığı konuşulan Beetlejuice 2 bu sefer gerçekten yapım aşamasında olabilir. Geçtiğimiz aylarda hazırlıklara başlandığına dair dedikodular gelmişti aslında. Söylentilere göre devam filmi Brad Pitt‘in yapım şirketi Plan B tarafından hazırlanacaktı ve filmde Michael Keaton ve Winona Ryder da yer alacaktı.

Şahin gözlü hayranlar şimdi yeni bir iddia daha attılar ortaya. Görünüşe göre filmin Google arama sayfasında ve IMDB sayfasında yer alan oyuncu kadrosunda Johnny Depp de görünüyor. Eğer bu sızıntı doğru çıkarsa şu sıralar Amber Heard‘le olan olaylı davasıyla konuşulan ünlü aktörün beyaz perdeye dönüşünü Beetlejuice 2 ile yapacağını söyleyebiliriz. IMDB sayfasına ayrıca filmin konusu da eklenmiş.

“Lydia Deetz (Winona Ryder) zor zamanlar geçiren bir emlakçıyla (David Harbour) evli olmasına karşın büyüleyici Jersey Devil (Will Arnett) tarafından baştan çıkarılmıştır. Heyecanlı hikayeler ve büyüleyici karakterlerle eğlence asla sona ermemektedir. Bu eğlenceli yolculuk aynı zamanda Beetlejuice’in (Michael Keaton) dünyadaki yerini bulmaya çalışan bir adam olduğunu gösteren kalp kırıcı bir hikaye. Film aynı zamanda ailenin her zaman ideal bir kavram olmadığı fikrinin de üzerinde duruyor.”

Tabii geçmişte de örneklerini gördüğümüz üzere IMDB’de yayınlanan her bilgi doğru olmayabiliyor ama halihazırda Tim Burton cephesinden bir yalanlama da gelmiş değil. Beetlejuice 2’nin gelip gelmeyeceğini, Depp’in filmde yer alıp almayacağını ilerleyen dönemde öğreneceğiz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.