Oyun Haberleri

CD Projekt RED 2022 İçin Planlarını Açıkladı

CD Projekt RED 2022 yılı içinde yapmayı planladıklarını listeledi. Cyberpunk 2077’nin genişletme paketinin de 2023’te geleceğini söylediler.

Cyberpunk 2077’nin bir genişletme paketine kavuşacağını biliyorduk. Fakat oyunun yüksek beklentilerimizi yere atıp üzerine basan çıkışının ardından CDPR neredeyse tüm enerjisini oyunun hatalarını gidermeye harcamıştı. Ancak en son hazırladıkları güncelleme paketiyle oyunun geldiği durum onları memnun etmişe benziyor. Artık oyunun genişletme paketini geliştirmeye yoğunlaşacaklar.

Listedeki diğer işler ise şu şekilde:

CDPR’ın The Molasses Flood‘ı bünyesine kattığını söylemiştik. O haberimize buradan ulaşabilirsiniz. The Molasses Flood, CDPR’ın evrenlerinden birinde geçen yeni bir oyun üzerine çalışıyordu. 2022 listesine göre hâlâ duyurusu yapılmamış bu oyun üzerinde çalışmalar devam edecek.

The Witcher 3: Wild Hunt next-gen yaması da söz verdikleri üzere 2022’nin ilk yarısında gelmeyecek. Belirsiz bir tarihe dek beklememiz gerekecek. Hatta bu tarih 2023’e kadar gidebilir. CDPR bu yıl hem yamayı hem de yeni Witcher oyununu geliştirmeye devam edecek. Yeni Witcher oyunu hakkında yaptığımız habere de buradan ulaşabilirsiniz.

GWENT: The Witcher Card Game’in spin-off oyunu bu yıl içinde çıkacak. Bu süreçte eski oyunları için de yardım hizmeti vermeye devam edecekler.

Son olarak da duyurulmamış oyunlar için araştrma ve konsept çalışmalarının devam edeceğini söylemişler. Bu madde de bizde gizeminden ötürü bir heyecan yarattı. Ne üzerine çalışıyor olabilirler ki acaba?

Kısacası bu yıl CD Projekt RED’den çok büyük şeyler beklememek lazım. Ancak 2023 için de ocakta pişen çok şey var.

Cyberpunk 2077 oynamayı erteleyen okurlarımız da artık kollarını sıvayabilir. Oyun final formuna kavuştu gibi duruyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.