Sinema Haberleri

Batman: The Long Halloween Animasyon Filmi 2021’de Gelecek

İlk duyurusu 2019 yılında yapılan ve en sevilen Batman hikayelerinden biri olan The Long Halloween hakkında yeni gelişmeler var.

DC FanDome etkinliğinde arka palanda kalan panellerden biri de animasyon filmleriydi. DC Extended Universe’ün parçası olacak yeni animasyon filmleri hakkında sunucu Matt Bomer’dan yeni bilgiler paylaşıldı.

İlk olarak yeni duyurulardan başlayalım. DC, 2021 yılında iki adet yeni animasyon filmi sunacak. Bunlardan ilki 70li yıllarda geçen Batman: Soul of the Dragon olacak. Batman ve Bronze Tiger arasındaki çekişme konu alınacak. İkinciyse bir Justice League yan hikayesi olan Justice Society: World War II olacak.

Daha önce duyurusu yapılan The Long Halloween hakkında da bazı açıklamalarda bulunuldu. 1996 tarihli The Long Halloween, aylık periyodlarda insanları öldüren bir seri katil olan Calender Man’i konu ediniyordu. Batman bu mücadelesi sırasında Catwoman, Joker, Scarecrow, Mat Hatter, Poison Ivy ve Riddler gibi karakterlerle de karşılaşmaktaydı. Ayrıca Harvey Dent’in, Two-Face olma yolunda da ilginç bir hikaye anlatıyordu.

Matt Reeves’in yeni Batman filminin atmosferini de oluşturacak olan The Long Halloween’in, 2021‘nin yaz aylarında ilk bölümünün, kış aylarındaysa ikinci bölümünün yayınlanacağı belirtildi.

Henüz seslendirme kadrosu ve yönetmen ekibi hakkında bir bilgi paylaşılmadı.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.