Haberler

Meet the Beholder Etkinliği

Beholder Dungeon banner

Frpnet olarak yepyeni bir etkinliği sizlere duyurmaktan heyecan duyuyoruz.

Beholder adı altında başlayacak etkinlik silsilemizin ilki Meet the Beholder’da neler olacak yakından bakalım.

Meet the Beholder, Türkiye’de FRP oyunlarının ilk başladığı dönemdeki ruhu yansıtacak şekilde, modern yapıda hazırlanmış bir etkinlik olarak 21 Aralık’ta hayata geçiriliyor. Bu projenin başında FRPNET ve FRPNET’e bağlı 13th Division olabilir. Ama içeriği gün geçtikçe hep beraber artıracağız.

Beholder - Ertaç AltınozEn uzun gece olarak bilinen 21 Aralık tarihinde, rol yapma oyunları, masaüstü kart ve kutu oyunları erken vakitlerde oyuncularla buluşacak. Her kesime hitap edecek şekilde eğlenceli ve sıcak bir etkinlik ortamı oluşturulacak.

Peki bu etkinlikte neler bulunacak?

Etkinliğin özel konuğu olarak gelen Anadolu Hikaye Anlatıcıları, Anadolu’da geçen vampir, kurtadam konseptine dayanan oyunlar oynatıp, hikayeler anlatacak. En uzun gecenin yaşanacağı günü erkenden karanlıkla başlatacaklar.

Elbette ülkemizin önde gelen oyun yöneticilerinden bir seçki oluşturduk. Bu isimler hakim oldukları ve kendilerini duyurdukları sistemler ile eğlenceli oyunlara imza atacak. İsterseniz karanlık gecelerin korkutucu kan emen vampirleri, isterseniz ejderha kovalayan kenderler, isterseniz sibernetik yaşamın doruklarında maceralara koşan bir araştırmacı olabileceksiniz.

İstanbul Board Game Enthusiasts ise daha önce hiç duymadığınız, görmediğiniz masaüstü kutu oyunları ile sizlere eğlenceli dakikalar geçirtecekler. Bu sayede yeni oyunlara da yakından bakma şansınız olacak.

KickStarter ile adını duyuran yerli yapımı Sancak Beyi kart oyunu da ilk kez Beholder etkinliğine katılan oyuncularla buluşacak. Sadece kart oyunuyla değil, Sancak Beyi projesini geliştiren ekiple de tanışma fırsatınız olacak.

Pegasus Oyuncak, Magic ve Yu-Gi-Oh kart oyunu hakkında ihtiyacınız olan her şeyiyle, etkinklik alanında bulunacak. Elbette figür takipçileri için de POW orada bulunacak. Merak ettiğiniz figürlere yakından bakabilme ve satın alma imkanı bulacaksınız.

Bunların dışında bol bol Munchkin, nerd-geek savaşı, düşük gelen zarlar, efsane hikayeler, çaylar, kahveler, geyik ve gırla muhabbet olacak. Elbette bir geleneksel haline gelen Frpnet D100 yarışmasıyla da katılımcıları ödüller bekliyor olacak.

Aynı zamanda Meet the Beholder için oyun kayıtları da başladı. Geç kalmadan hemen kaydolun. Güncel bilgiler için sitemizi ve Facebook’taki etkinlik sayfasını takip edebilirsiniz.

Keyifli Bi Cafe’ye buradaki haritadan da bakabilirsiniz.

Unutmayın! Beholder’ın 10 tane gözü olabilir ama bizimkinin 13 gözü var. Yani ondan kaçmanız sandığınızdan daha zor olacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.