Sinema Haberleri

Avatar 3’ün %95’i Tamamlandı

250 milyon dolarlık bütçesine hikaye sıkıştırmayı unutan Avatar 2‘nin devamı için bir 13 yıl daha beklemek zorunda değiliz.

Kamerunlu James geçtiğimiz 13 yılı sadece Avatar 2’nin görsel efektleri için harcamamış, bunu öğrenmiş bulunuyoruz. Devam filmlerinin planları çoktan hazırdı, biliyorduk ancak bu kadar hızlı ilerlediklerini de tahmin etmiyorduk.

Yapımcı Jon Landau, Collider‘a yaptığı açıklama ile Avatar 3’ün yapım sürecinin %95 oranında tamamlandığını söyledi. Durun, daha bitmedi. Avatar 4’ün ilk sahnelerinin çekimleri de yapılmış ve beşinci filmin senaryosu aktörlere verilmiş durumda.

Landau beş filmlik planlarının sorunsuz işlediğini, kalan üç senaryonun da genel hatlarıyla belli olduğunu ve oyunculara gösterildiğini söylüyor. Kısacası oyuncular, karakterlerinin gelişim ve akıbetlerini şimdiden biliyorlar. Yapımcıya göre başardıkları en büyük şey ise her senaryoda izleyicileri yeni biyom ve kültürlerle tanıştıracak olmaları.

Umarız bundan sonra Avatar 2 kadar sığ öykülerle karşılaşmayız ve sıkı bir öykü anlatıcılığı ile gayet güzel bir folklora sahip olması kaçınılmaz olan Pandora’nın hakkı verilir. Bundan sonra her iki yılda bir yeni filme kavuşacak olan Avatar evreni bakalım istediğimiz şekilde gelişecek mi?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.