Sinema Haberleri

Michelle Pfeiffer, Maleficent 2 Kadrosunda

Angelina Jolie’nin başrolünü üstlendiği Maleficent‘ın (Malefiz) devam filmine sürpriz bir isim katıldı. Yılların eskitemediği ünlü aktris Michelle Pfeiffer, Maleficent 2 filminde Kraliçe karakterini canlandırmaya hazırlanıyor.

Beyazperdede yer alan haberin detayları şöyle: Oscar ödüllü oyuncu Angelina Jolie’nin bir kez daha başrol olacağı “Maleficent 2”nun kadrosunda ilk filmden Elle Fanning, kötü adam olarak “Deadpool”un yıldızı Ed Skrein ve Fernanda Diniz yer alacak. Geçtiğimiz yıl vizyona giren “Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı” ile tanınan Norveçli yönetmen Joachim Rønning ise filmin yönetmenliğini üstleniyor.

Klasikleşen “Uyuyan Güzel” masalını bu kez kötülerin tarafından anlatan “Malefiz”, 2014 yılında büyük başarı kazanmıştı. Tüm dünyada 758 milyon dolar gişe hasılatı elde eden filmin devamının gelmemesi sürpriz olurdu. Yeni devam halkasının nasıl bir hikaye anlatacağı henüz bilinmese de filmin prodüksiyonunun bu sene başlaması bekleniyor.

2013 yılından sonra sinemadan bir süre uzak kalan 3 Oscar adayı Michelle Pfeiffer, geçtiğimiz yıl beyaz perdeye geri dönmüştü. Epey yoğun bir sene geçiren güzel oyuncu yılın başlarında HBO filmi olan “Wizard of Lies”ta rol aldı ve başarılı performansıyla Emmy ve Altın Küre’ye aday gösterildi. 2017 yılı içinde “Anne!”, “Doğu Ekspresinde Cinayet” ve “Where Is Kyra?” filmlerinde oynayan Pfeiffer, önümüzdeki Temmuz ayında da “Ant-Man ve Wasp” filminde izleyici karşısına çıkacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.