Sinema Haberleri

96. Oscar Ödülleri 11 Mart’ta Disney+’ta Canlı Yayınlanacak!

Sinema dünyasının en prestijli ödül töreni olan 96. Oscar Ödülleri, 11 Mart Pazartesi günü Türkiye’de sadece Disney+’ta canlı olarak yayınlanacak. Emmy Ödüllü talk şov sunucusu ve yapımcısı Jimmy Kimmel‘ın sunacağı tören, Hollywood’daki Dolby Theatre’da gerçekleşecek ve tüm ışıltısı ve heyecanıyla Disney+ abonelerine sunulacak.

Bu Sene Neler Var?

Bu yıl 96. kez düzenlenecek Oscar Ödülleri’nde 16 dalda ödül takdim edilecek. En İyi Film dalında Christopher Nolan’ın son filmi Oppenheimer (13 adaylık) ile The Walt Disney Company’ye bağlı Searchlight Pictures filmi Poor Things (11 adaylık) zirveyi paylaşıyor. Yorgos Lanthimos’un yönettiği Poor Things, Emma Stone’un başrolünde yer aldığı ve yönetmenin filmografisinin en iyi filmi olarak lanse edilen bir yapım.

Oppenheimer vs. Poor Things
Oppenheimer vs. Poor Things

Oppenheimer ve Poor Things’i 10 adaylıkla Martin Scorsese’nin son filmi Killers of the Flower Moon ve 8 dalda adaylıkla Barbie takip ediyor. The Holdovers, American Fiction, The Zone of Interest ve Anatomy of a Fall da 5’er dalda yarışıyor.

Sunucular Kimler?

Törenin yapımcılığını Raj Kapoor, yönetmenliğini ise Hamish Hamilton üstleniyor. Kazananlar kadar gecede ödül takdim edecek isimler de merak konusu.

96. Oscar Ödülleri’ni Nerede İzleyebilirim?

96. Oscar Ödülleri, 11 Mart Pazartesi günü Türkiye’de sadece Disney+’ta canlı olarak yayınlanacak. Disney+ abonesi değilseniz, töreni izlemek için üyelik başlatabilirsiniz.

Adayların Tam Listesi

96. Oscar Ödülleri adaylarının tam listesine buradan veya Oscar ödüller resmi sitesinden bakabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.