Sinema Haberleri

“Oyunbozan Ralph” Vizyonda!

wreck-it-ralph-banner

Disney’in uzun süredir üzerinde çalıştığı ve tanıtım için çok büyük bütçeler harcadığı Oyunbozan Ralph (Wreck-it Ralph) animasyonu vizyona girdi.

Filmin de önce oyuncakları ve figürleri ülkemize ulaşan Oyunbozan Ralph, sadece çocuklara değil, atari oyunları veya bilgisayar oyunları ile büyümüş bir kitleye de hitap edeceği kesin. 8 Bit grafiklerden günümüz animasyon teknolojisine uzanan, oyun karakterleri ve oyun tarihi ile dolu eğlenceli bir film sizleri bekliyor.

İşte filmin konusu;

oyunbozan-ralph-afisAtari oyununun bina yıkan ‘kötü adamı’ rolündeki Ralph, hem yıllardır aynı işi yapmaktan sıkılmış hem de oyunun iyi adamı tamirci ‘Felix’ gölgesinde kalmaktan bıkmıştır. Bu arada da tüm övgüleri Felix toplar. Ralph artık iyi bir kahraman olmak ister ve diğer video oyunları arasında gidip gelmeye başlar. Fakat oyundan oyuna atlarken yol açtığı bir kaza Sugar Rush oyununu tehlike altında bırakan bir düşmanı serbest bırakır. Şimdi kahraman olma fırsatı onda mıdır? 

Eğer sinemalarda orijinal seslendirme bulamazsanız üzülmeyin lakin filmin Türkçe seslendimesi de seslendirme kadrosu da muhteşem! Rich Moore’un yönetmenliğini üstlendiği yapımın Türkçe seslendirme kadrosunda ise Engin Alkan, Aysun Topar, Harun Can, Özden Ayyıldız ve Sait Seçkin gibi tanıdık ve yetkin isimler yer alıyor. 

Walt Disney’in imzasını taşıyan bu eğlenceli animasyonu 3D’nin nimetlerinden de faydalanıyor…

Disney daha önce de video oyunları dünyasında geçen iki film çekmeyi planlamış hatta filmlere “Joe Jump” ve “High Score” adlarını vermiş fakat daha sonrasında her ikisinden de vazgeçmişlerdi.

Filmi kesinlikle öneriyoruz, şimdiden iyi seyirler.

Oyunbozan Ralph filminin fragmanı:

Çizgi film ve animasyonlar hakkında ayrıntılı bilgi için buraya tıklayın.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.