Dizi Haberleri

Jensen Ackles, Supernatural’dan The Boys Dizisine Geçti

Supernatural dizisinde yıllarca Dean Winchester karakterini canlandıran Jensen Ackles, The Boys‘un 3. sezon kadrosuna dahil oldu. Ackles, yeni dizisinde Soldier Boy olarak kamera karşısına geçecek.

15 yılın ardından sonuna gelinen Supernatural serisinden The Boys‘a geçen Jensen Ackles, haberi Instagram hesabından duyurdu.

https://www.instagram.com/p/CD_xI6JgrWw/?utm_source=ig_web_copy_link

Elinde The Boys çizgi romanıyla çektiği videoyu, “Supernatural bu yıl bittiğinde ne yapacağımı merak ediyordum, bu geldi” mesajıyla yayınlayan Ackles‘ın Soldier Boy rolü üstlendiği bilgisi ise The Boys‘un Twitter paylaşımıyla belli oldu.

The Boys çizgi roman serisinde Captain America‘nın korkak ve beceriksiz versiyonu olarak boy gösteren Soldier Boy, “Orijinal bir süper kahraman. 2. Dünya Savaşı’nda savaştıktan sonra ilk süper ünlü ve onlarca yıl Amerikan kültürünün bir parçası haline geldi” sözleriyle tanımlanıyor.

Ackles‘ın The Boys kadrosuna katılmasından duyduğu heyecanı dile getiren Showrunner Erik Kripke, “Çocukken Jensen Ackles ile çalışmak gibi çılgınca ve imkansız bir hayalim vardı. Bu hayalin gerçekleştiğini söylemekten çok mutluyum. Jensen muhteşem bir oyuncu, çok iyi bir insan, sıcak çikolatalı kurabiye gibi kokuyor ve onu ağabeyim gibi görüyorum. İlk süper kahraman Soldier Boy olarak, role çok daha fazla mizah, duygu ve tehlike getirecek. Yeniden sette olmasını ve bir parça Supernatural‘ı The Boys‘a getirmesini görmek için sabırsızlanıyorum.” dedi.

İkinci sezonunun ilk üç bölümü 4 Eylül‘de Amazon Prime Video‘da yayınlanacak olan The Boys dizisinin önümüzdeki sezonunda Ackles‘ın yanı sıra Supernatural‘da baba Winchester‘a hayat veren Jeffrey Dean Morgan ve X-Men filminden Shawn Ashmore‘un da adı geçiyor. İkinci sezon finalinin 9 Ekim‘de izleyici karşısına çıkacağını da ekleyelim.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.